Maria Montazami använder en speciell metod mot sina egna barn

Det är inte alla i familjen Montazami som ser fram emot inspelningen av "Svenska Hollywoodfruar". Barnen ställer bara upp om mamma Maria betalar.

Snart drar inspelningarna av den tionde säsongen av “Svenska Hollywoodfruar ” igång, och bland fruarna finner vi självklart publikfavoriten Maria Montazami, 50. Men att få yngsta barnen Emma, 19, och Nicholas, 17, att visa sig framför kamerorna kan bli lite av en utmaning.

– Jag vet att det låter förskräckligt men mutningsmetoden är den bästa när det gäller sånt här, avslöjar Maria för Expressen.

Maria Montazami har sina metoder.

Svårast att övertala är sonen Nicholas, som hellre umgås med kompisar än syns i tv.

– Att få honom att vara med i programmet kräver lite ansträngning från vår mamma, berättar äldsta dottern Sara, 25.

– Det är alltid ett löfte om något för att Nicholas ska vilja vara med. Om han medverkar får han en belöning, tillägger hennes syster Hanna, 22.

Familjen Montazami mutas att synas i tv!

Till skillnad från sina yngre syskon välkomnar Sara och Hanna inspelningsperioden. Den senaste tiden har systrarna nämligen arbetat hårt med att utveckla sin klädkollektion, och all gratispublicitet välkomnas med öppna armar.

– Det är vårt huvudfokus just nu, vi har arbetat med det sedan januari och haft pop- up butiker i Stockholm, berättar Sara.

I den kommande säsongen av “Svenka Hollywoodfruar” kommer vi också möta tidigare glamourmodellen Natasha Peyre (numera Elena Belle), 31, och Sofie Prydz, 34, gift med svenske dj:n Eric Prydz, 40.

Foto: IBL