Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens oro för svenska Pixee Fox efter senaste ingreppet: "Är hon okej?"

Svenska Pixee Fox har inte uppdaterat sin Instagram på länge och nu oroar sig hennes följare att något har hänt efter hennes senaste skönhetsoperation.

Den mänskliga seriefiguren, svenskan Pixee Fox, flög till Istanbul för ett komplicerat skönhetsingrepp i maj. Sedan dess har det varit tyst och nu undrar fansen vad som hänt stjärnan.

För två år sedan hörde vi för första gången talas om gävletjejen Pixee Fox, eller Martina Bartholf, 28, som hon egentligen heter. Hon blev känd efter att ha opererat om sin kropp för att likna en seriefigurs. Bland annat ska hon ha varit först i världen med att ta bort sex revben, ett väldigt riskabelt ingrepp.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har vi sett henne i otaliga tv-program, både svenska och utländska. Hon har bland annat synts i den amerikanska tv-serien Botched, där plastikkirurger rättar till skönhetsingrepp som gått fel, och spelat in tv-program med andra mänskliga dockor.

Men nu verkar det som att Pixee Fox senaste plastikoperation gått fel. Fansen oroar sig till och med om hon förolyckats.

Den 15 maj meddelade Pixee Fox att hon var på väg till Istanbul för ett nytt komplicerat ingrepp. Vad exakt hon planerade att göra är oklart, men sedan dess har det varit tyst på hennes sociala kanaler.

Kommentarsfältet på Instagram svämmar nu över med oroliga kommentarer från hennes 500 000 följare:

“Har hon dött?” frågar sig flera, medan andra spekulerar i att hon ligger i koma efter en misslyckad operation.

Oroliga fans har till och med startat en hashtag #prayforpixeefox och ett fan har startat Instagramkontot Is Pixee Fox ok?

https://www.instagram.com/p/BixlCE1l_tH/?hl=sv&taken-by=pixeefox

Men så igår kom ett livstecken från Pixee Fox, det första på två och en halv månad!

“Hej Instagram. Tack för att ni är tålmodiga. Jag är nära slutet av en återhämtning efter en komplikation av en operation. Jag har tillbringat tid med min familj och några vänner som har varit väldigt hjälpsamma under denna tid.” skriver hon och dementerar ryktesspridningen om henne:

“Jag har läst kommentarerna och meddelandena och de är så elaka och sårande mot folk som betyder mycket för mig. Jag kan bekräfta att de inte är sanna. Jag är lycklig, frisk och motiverad att komma tillbaka. Ses snart!”

Nu menar däremot Instagramkontot Is Pixee Fox ok? att inlägget inte är skrivet av Pixee Fox, utan av en person som jobbar åt den svenska stjärnan, och att sanningshalten därför kan ifrågasättas.

“Jag har pratat med två personer väldigt nära henne och de kan bekräfta att det inte skrivits av henne.” hävdar personen bakom kontot och säger att Pixee Fox nu återhämtar sig hemma i Sverige.

Hur som hoppas vi på Hänt att Pixee Fox snart är på benen igen!

Gävletjejen Pixee Fox blev ett tv-fenomen 2016 efter att ha opererat bort sex revben.

Målet är att se ut som en seriefigur.

Pixee Fox heter egentligen Martina Bartholf.

Pixee Fox har berättat om sina operationer i Malou efter tio.

Våren 2018 drabbades hon av komplikationer efter en operation i Istanbul. Hon återhämtar sig fortfarande efter ingreppet.

LÄS OCKSÅ: Efter 60 operationer: Mänskliga Ken-dockans stora rädsla

LÄS OCKSÅ: Svenska Natasha, 24, vill ha världens största rumpa – äter 6 kilo Nutella per månad

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!