Artikeln innehåller reklamlänkar

Svenska Natasha, 24, vill ha världens största rumpa – lever på Nutella

Natasha Crown vill ha världens största rumpa

Svenska glamourmodellen Natasha Crown från Göteborg vill ha världens största rumpa, för att lyckas äter hon sex kilo Nutella varje månad.

Att Kim Kardashian, 37, skapat ett nytt ideal, vad gäller att många unga kvinnor plötsligt börjat drömma om att ha stor rumpa, är ingen nyhet. Men Göteborgstjejen Natasha Crown, 24, har tagit det ett steg längre.

Hon är en svensk glamourmodell som för närvarande skapar stora rubriker i England. Anledningen till detta är att hon har som mål att skaffa sig världens största rumpa. Och för att få sin dröm att besannas har hon redan gått upp 25 kilo i vikt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Natasha äter pizza, pasta, glass och sex kilo Nutella i månaden. Hon gör allt för att lägga på sig så mycket som möjligt. Då och då låter hon sedan fettsuga sin kropp och injicera allt överflödigt fett i skinkorna. Hon har redan gjort tre sådana operationer. Den första gjorde hon som 20-åring och Natasha har inga planer på att sakta ner. I tidningen The Sun berättar hon:

– Ju mer jag går upp i vikt desto bättre kommer rumpan att bli. Jag kommer att göra allt som krävs för att ha världens största rumpa.

Instagram har Natasha i skrivande stund över 88 000 följare och hon försörjer sig på att sälja rumpbilder och videos till fans världen över. Självfallet är hon av den åsikten att ingen kvinna ska skämmas över sin kropp, men samtidigt tycker Natasha att det absolut vackraste  är att ha en så stor och fyllig bak som möjligt. Hon är smått besatt av det faktiskt:

– Jag älskar känslan av att ha en stor rumpa. När jag går så känner jag hur den dallrar och det känns sexigt. Min rumpa får mig att känna mig mäktig och sexig.

Tyvärr är inte Natashas föräldrar lika glada som hon själv över att hon lägger all tid och energi på att få rumpan att växa till extrema proportioner. De är oroliga att hennes kropp ska ta skada, och de bönar och ber om att hon ska ta sitt förnuft till fånga och sluta operera sig.

– De säger att jag ska tänka på min hälsa och framtiden. Vill jag aldrig ha en egen familj och såna saker? Det är svårt för dem att se mig förändras. Ibland har de varit väldigt elaka och sagt saker som att “Du ser ut som en kossa”. De förstår inte varför jag gör det, förklarar Natasha i Daily Mail.

Själv är hon dock fast besluten om att fortsätta sin kamp för att bli mest baktung i världen. För är det något som verkligen gör Natasha riktigt lycklig så är det operationer och ingrepp.

Natascha Crown älskar att visa upp sig på Instagram.

Ibland tar Natascha vanliga selfies.

Men oftast är det hennes rumpa som är i fokus.

Natschas mål är att skaffa sig världens största bakdel.

I en klassisk pose.

Inoljad på sängen.

Här visar Natascha Crown stolt att baken är för stor för att få plats på bänken.

Jätterumpa i solnedgång.

Förutom att förstora sina skinkor så gillar Natascha Crown också att förstora läpparna.

Ytterligare en rumpbild.

Och ännu en selfie.

LÄS OCKSÅ: 19-åringen har gjort 50(!) operationer för att likna Angelina Jolie

LÄS OCKSÅ: Levande Ken-dockan visar upp kroppen – efter att ha tagit bort revbenen: ”Har gjort 60 operationer”

SENASTE NYTT!