Efter 60 operationer: Mänskliga Ken-dockans stora rädsla

Den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves är nu fast beslutad att gå ner i vikt då han tycker att han väger för mycket.

Han har spenderat nästan sex miljoner kronor för att se ut som en Ken-docka, men nu är Rodrigo Alves rädd att operationerna är förgäves. Han har nämligen gått upp i vikt!

Rodrigo Alves, 34, är känd som en av de flertalet mänskliga Ken-dockor som finns runtom i världen, men brasilianaren är den i särklass som spenderat mest pengar för att se ut som sin plastiga förlaga. Nästan sex miljoner kronor har han pungat ut på sitt utseende och lagt sig under kniven 60 gånger. Men nu är Rodrigo Alves rädd att han håller på att förfalla ändå, operationerna till trots!

Rodrigo Alves har under året gått upp i vikt och har nu panik!

– Jag är något av ansiktet utåt för plastikoperationer. Jag har gjort otaliga fettsugningar, tagit bort revben och lagt in implantat i bröstmusklerna, så jag kan inte gå runt och se överviktig ut. Jag måste ta bättre hand om mig själv, säger Rodrigo Alves till Daily Mail.

Tydligen är det hans extravaganta livsstil som gjort att han lagt på sig.

– Jag har gått upp mer än 12 kilo så jag har hängt i mitt hem i Marbella där jag kan få en paus från arbete, resor och fester, förklarar han.

Istället för mingel har Rodrigo Alves hängt på gymmet – och på skönhetssalonger (såklart, vad annars?)

På nytagna bilder gör Rodrigo Alves ansiktsbehandling med rött ljus och stramar upp huden med hjälp av ultraljud. Samtidigt avslöjar han att han inte använder smink längre.

– Jag har gett mitt ansikte en paus från en massa smink, vilket jag behöver eftersom jag har en massa ärr från operationerna att dölja.

Se hur Rodrigo Alves såg ut före alla operationer:

I början av 2018 tog Rodrigo Alves bort fyra revben för att se smalare ut, men istället har den mänskliga Ken-dockan gått upp i vikt sedan operationen!

På nytagna strandbilder visar Rodrigo Alves upp sin 12 kilo större kroppshydda.

Och ja, han har även implantat i brösten och i magen.

Rodrigo Alves före sina 60 operationer.

Bilden är tagen 2015.

Idealet Ken.

LÄS OCKSÅ: Efter 60 operationer – nu är den livslevande Ken-dockan färdigopererad: ”Tillräckligt”

LÄS OCKSÅ: Levande Ken-dockan visar upp kroppen – efter att ha tagit bort revbenen: ”Har gjort 60 operationer”

FOTO: Stella, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN