Fansens oro efter bilden – nya beskedet om Rikard Wolff

"Sen slutet av augusti har jag legat på sjukhus", skriver Rikard Wolff på Instagram. Hans följare visar sin oro genom böner, styrkekramar och ”Krya på dig”-hälsningar.

Sedan i somras har Rikard Wolff, 59, både tvingats ställa in flera framträdanden och sin medverkan i teaterpjäsen ”Angels of America” som kommer att ha premiär på Elverket i Stockholm den 1 februari. Detta efter att skådisen och artisten i augusti lades in på sjukhus i sviterna av den ärftliga och kroniska lungsjukdomen lungemfysem.

I samband med att han i oktober hoppade av Dramatenföreställningen skrev Rikard på Facebook:

“Jag tillbringade gårdagskvällen, inte med er, glittrande gator och ljuvlig musik, utan stirrandes ut från min sjukbädd. Jag längtar efter er, jag saknar er. Snart är jag på benen igen och då ska vi fortsätta drömma en omöjlig dröm, den dröm som Jacques Brel aldrig slutade tro på”

Och under helgen berättade han själv om sitt sjukdomstillstånd på Instagram, samtidigt som han publicerade en selfie ifrån sjuksängen:

”Sen slutet av augusti har jag legat på sjukhus. Närmast ses vi i julkalendern. Längtar efter er. Kram och ha en fin helg”, skriver Rikard på Instagram följt av ett hjärta. I december är aktuell i SVT:s julkalender “Jakten på tidskristallen”.

I kommentarsfältet till Instagrambilden har redan drygt 1700 personer skrivit ”Krya på dig”-hälsningar till honom. Många av de fansen skickar också styrkekramar och en hel del är så oroliga att de ber för honom.

Då Hänt hör av sig till Rikards representant Peter Jansson på Artistgruppen och frågar om han är på bättringsvägen får vi kort och gott veta:

– Rikard är sjukskriven och gör inga intervjuer.

LÄS OCKSÅ: Rikard Wolff om sin svåra lungsjukdom: ”Det finns ögonblick där jag blir fruktansvärt rädd”

LÄS OCKSÅ: Rikard Wolffs avslöjande om 29 år yngre ex-kärleken André

FOTO: IBL, Instagram

 

SENASTE NYTT!