Rikard Wolffs avslöjande om 29 år yngre ex-kärleken André

Rikard Wolff är singel och använder dejtingappar för att träffa någon. Nu berättar skådespelaren om sin kärleksjakt, de unga männen – och om relationen med 29 år yngre ex-pojkvännen André.

Skådespelaren Rikard Wolff, 59, är på jakt efter kärleken. I podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, berättar “Änglagård”-stjärnan att han är singel och att han just nu använder dejtingappar för att träffa män. Men hittills har det gått sådär att hitta en relation på nätet.

– Jag är väldigt gammaldags, jag är nog det som kanske kallas “kvinnlig” i mitt sätt. För jag tycker om att träffa folk, men jag har aldrig varit en one night stand-kille, inte ens i yngre ålder. Det låter underbart, men så blir det inte, säger han i podcasten och fortsätter:

– Jag är väldigt romantisk. Sex för mig handlar om förälskelse. Att vara förälskad är inte på något sätt finare än att kåt, men förälskelse sätter igång mitt sexuella liv. Jag vill vara förälskad. Jag är ingen sexmissbrukare, men jag är förälskelsemissbrukare.

LÄS OCKSÅ: Rikard Wolff om sin svåra lungsjukdom: “Blir fruktansvärt rädd”

Och jakten på den ständiga förälskelsen verkar ha gjort det svårt för Rikard Wolff i kärlekslivet. I podcasten berättar skådespelaren att han har haft svårt för långa relationer och att hans längsta relation varade i sju år.

Dessutom har männen i hans liv alltid varit väldigt mycket yngre än han själv.

– Nästan alla killar i hela mitt liv har ju varit typ 24 år när jag har träffat dem. Men jag har inte haft särskilt mycket relationer med folk under 20 år. Den yngsta jag varit ihop med var André, säger Rikard Wolff i podcasten.

Rikard Wolff och André Christenson.

Skådespelaren syftar på 29 år yngre ex-pojkvännen André Christenson, 30. Paret var ihop under fem år, mellan 2005-2010, och blev tillsammans när André var 18 år. Då var Rikard 47.

– Vi träffades på en klubb på Sturegatan. Jag kom dit väldigt sent och så sprang det fram en oerhört söt kille till mig. Jag var lite packad och han ville dansa, vilket jag tyckte var en dålig idé. Så jag åkte hem och gav honom mitt nummer, säger skådespelaren och fortsätter:

– Vi blev ihop och hängde tillsammans i fem år, med lite olika avbrott. Det var fantastiskt. Det var en av de mest knasiga och bästa relationerna jag haft. Det var ett väldigt ömsesidigt förhållande.

LÄS OCKSÅ: Rikard Wolffs invit till Måns Zelmerlöw: “Du har mitt nummer”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!