TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Fansens kritik mot Danny efter förändringen: "Inte så häftigt..."

29 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
På Instagram visar en nöjd Danny Saucedo upp sin nya tatuering – någonting som gör följarna riktigt upprörda...
Annons

Artisten Danny Saucedo, 31, har sedan tidigare flera tatueringar, men på Instagram avslöjar artisten nu att han har gaddat hela armen. Ett svart, 3D-aktigt rutmönster täcker numera hela “Så mycket bättre”-stjärnans underarm. Till bilden skriver Danny kort och gott “Inked up”.

Men i kommentarsfältet håller sig följarna inte riktigt lika kortfattade. En del skriver bara en tumme ner, medan andra utvecklar sin besvikelse mot sångarens nya förändring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Undrar vad du tycker om 10 år? Det är ju inte som att byta modell på brallorna!”, skriver en följare som snabbt får medhåll:

“I en nödsituation försvåras sticket någon sekund, till exempel blodtransfusion.. Kanske inte så häftigt då. Liv är sekunder! Sorry. Gillar din musik i alla fall”, skriver en annan.

En tredje nöjer sig med att posta flera gråtande emojis och skriva:

“Nooooooooooooooo”.

Men det här är inte första gången Danny Saucedo kritiseras av sina följare efter att ha ändrat sitt utseende. Så sent som förra veckan reagerade fansen ilsket efter att artisten klippt sig och bytt frisyr.

”Fy fan”, skrev en följare då, bland annat.

Foto: IBL, Instagram

Annons