Fansens kritik mot Danny efter förändringen: "Inte så häftigt..."

På Instagram visar en nöjd Danny Saucedo upp sin nya tatuering – någonting som gör följarna riktigt upprörda...

Artisten Danny Saucedo, 31, har sedan tidigare flera tatueringar, men på Instagram avslöjar artisten nu att han har gaddat hela armen. Ett svart, 3D-aktigt rutmönster täcker numera hela “Så mycket bättre”-stjärnans underarm. Till bilden skriver Danny kort och gott “Inked up”.

Men i kommentarsfältet håller sig följarna inte riktigt lika kortfattade. En del skriver bara en tumme ner, medan andra utvecklar sin besvikelse mot sångarens nya förändring.

“Undrar vad du tycker om 10 år? Det är ju inte som att byta modell på brallorna!”, skriver en följare som snabbt får medhåll:

“I en nödsituation försvåras sticket någon sekund, till exempel blodtransfusion.. Kanske inte så häftigt då. Liv är sekunder! Sorry. Gillar din musik i alla fall”, skriver en annan.

En tredje nöjer sig med att posta flera gråtande emojis och skriva:

“Nooooooooooooooo”.

LÄS OCKSÅ: Danny om heta bilsexet med Molly: ”Var imma på rutan”

Men det här är inte första gången Danny Saucedo kritiseras av sina följare efter att ha ändrat sitt utseende. Så sent som förra veckan reagerade fansen ilsket efter att artisten klippt sig och bytt frisyr.

”Fy fan”, skrev en följare då, bland annat.

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit ett par sedan 2013.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén på Kilimanjaros topp 2016.

Nu planerar drömparet att gifta sig...

...Om de inte redan har gjort det, det vill säga. Nyligen publicerade Danny en video på sin Instastory där han säger att han är "gift med en vinnare". Dessutom lade han upp den här bilden på Mollys ring.

LÄS OCKSÅ: Efter Dannys påhopp – Loreen berättar sin sida

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt