Fansens ilska efter Phillipes ord till Biancas assistent

Fansens ilska efter Phillipe Cohens ord till Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge
Bianca Ingrosso tillbringade nyligen dagar i Los Angeles ihop med delar av familjen, pojkvännen Phillipe Cohen och assistenten Lovisa Worge.
Efter att Bianca delat en vlogg från resan reagerar nu flera fans på något som Phillipe säger till Lovisa.
”Så himla onödig kommentar”, menar en.
Annons

Förra veckan befann sig Bianca Ingrosso, 25, i Los Angeles, USA, och för den som följer henne var det nog svårt att missa. Hon uppdaterade sitt sociala medie-flöde flitigt och vi kunde se henne njuta till fullo av vistelsen.

Annons

Med på resan fanns Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Biancas pojkvän Phillipe Cohen och Biancas assistent Lovisa Worge – och så klart var också Wahlgrens värld-teamet för att dokumentera resan för tittarna.

Annons

Men för den som inte vill vänta på att få se glimtar från resan i Wahlgrens värld så har Bianca Ingrosso dokumenterat delar i en vlogg som nu finns ute på hennes Youtube-kanal.

Ilskan efter Phillipes ordval

Många av hennes följare jublar över den nya vloggen, men det finns också en stor skara som hakat upp sig på en specifik sak. Vi ett tillfälle kallar Phillipe Lovisa för ”älskling”, och vid ett annat tillfälle säger han att ”hon är mer taggad på att sova med honom senare” än att äta burgare – något som nu har fått följarna att reagera.

Men asså vänta nu lite, sa Phillipe på riktigt älskling till Lovisa och senare när Lovisa sa att hon var irriterad på dem lägger han ut kommentaren ”hon är mer taggad på att sova med mig sen” eller har jag hört helt fel? Asså även om det är på skämt är det fan bara så himla onödig kommentar fy fan va stelt. Jag hade fan blivit lack på min kille”, skriver en.

Sa Phillipe älskling till Lovisa??” undrar en.

Annons

Verkligen inte konstigt att du drömde som du gjorde med tanke på det Phillipe sa till Lovisa”, skriver en som syftar på att Bianca berättat att hon drömt att Phillipe varit otrogen.

”Men snälla han driver ju”

Men nog finns det många som är snabba på att påpeka att det hela är ett skämt från Phillipes håll.

De är ju jättebra vänner och det är inget konstigt att kalla någon älskling. Bianca och Lovisa gör ju det hela tiden”, skriver en.

Men snälla han driver ju”, skriver en annan.

Wtf de driver ju? tog du de seriöst”, skriver ännu en.

Annons

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…