Fansen rasar efter detaljen i Idol-Amandas bild

Amanda Winberg har sedan sin medverkan i Idol vuxit allt mer på sociala medier. På Instagram delar hon dagligen bilder och får kärlek av sina följare. Men nu har hon publicerat en bild där en lite detalj har fått henens följare att rasa.

Amanda Winberg, 21, slog igenom i Idol 2015 och tog sig hela vägen till final tillsammans med vinnaren Martin Almgren, 29. Sedan dess har hon släppt ett fåtal låtar, men blivit desto större på sociala medier. På Instagram har hon tiotusentals följare som ser henne som sin idol, förebild och inspiration. Dagligen följer de varje steg hon tar och ger henne kärlek. Men ibland slår det fel och kärleken kan bli till ilska.

I dagarna publicerade Amanda en bild på sig själv ståendes på gatan i snygga kläder, likt andra bilder hon brukar dela. Men det fanns en detalj i den här bilden som fick hennes följare att rasa – en cigarett.

“Jag skiter i om du röker men de finns väldigt unga idag som följer dej o har som förebild då kanske man när tänka om hur bilden signalerar till barn. Strunta i om de e riktig eller inte utan Hur budskapet ser ut i allas ögon”, skrev en följare.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

I kommentarsfältet menar de på att en bra förebild inte bör röka. En diskussion kring om cigaretten endast var rekvisita tog fart också, då hennes följare menade på att hon endast hade cigaretten för bildens skull.

“Röker du ens?”, frågade de.

Idol-profilen tröttnade och gav ett ironiskt svar på tal.

“Nej allt jag gör e fake“, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Idol-Amanda Winberg får inte sova i samma rum som pojkvännen Felix

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Chris viktras – så mycket har han gått ner under Idol

Foto: IBL

Senaste nytt