Fansens chock efter bilden på Michael Jacksons okände son

Michael Jacksons okända 15-åriga son Blanket hålls utanför kändisvärlden. Därför blev fansen minst sagt förvånade när en bild på honom dök upp på sociala medier.

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 19, är just nu en av världens mest kända profiler. Men hennes lillebror Blanket, 15, har lyckats hålla sig nästan helt utanför rampljuset – tills nu. Sedan Michael Jackson gick bort 2009, har Blanket som då bara var 7 år, hållits utanför kändisskapet.

Men nu har barnens farfar, Joe Jackson valt att lägga upp en bild på sitt barnbarn Blanket, där han själv också figurerar. Det är på Twitter som Michael Jacksons pappa delar med sig av bilden som får flera fans att reagera. Och det handlar inte främst om det faktum att den anonyma kändissonen nu syns offentligt, utan det folk reagerar på är likheten med hans far.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies nya kärlek avslöjad – efter ryktena om återförening

”Han ser ut precis som Michael”, tycker en person om bilden på Twitter.

”Oj, han har vuxit och kommit att likna sin pappa så mycket”, kommenterar en annan.

Joe Jackson har lagt upp bilden för att uppmana sin sonson att leva på det sätt, som han anser vara rätt.

“Till min sonson Blanket” skriver Joe Jackson på Twitter, och i bilden har han skrivit orden “Lär dig reglerna, och bryt mot dem”.

Och i en video som också publicerats på Twitter, skickar Blankets farfar en hälsning till hans barnbarn, där han också problematiserar just kändisskapet.

– Nu förstår jag varför din pappa höll på så mycket med masker hela tiden, för att nyhetspersoner störde honom så mycket, och han försökte förklä er så mycket som möjligt, säger Joe Jackson i videon.

LÄS OCKSÅ: Paris Jackson slår tillbaka mot kroppsidealen: ”Är inte en XS”

Foto: Twitter, Stella

SENASTE NYTT!