Fansen tappar hakan över nya bilden på Niclas Wahlgren: ”Wow”

Niclas Wahlgrens följare jublar över nya bilden på hans muskulösa kropp.
Niclas Wahlgren har tidigare bjudit sina följare avklädda bilder på Instagram. Den här gången förbryllas de av hans muskulösa överkropp – och jublar över nya bilden.
Annons

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 53, har det senaste året lagt mycket tid på träning och delar titt som tätt med sig av glimtar från sina träningspass på sociala medier. På flertalet bilder syns hans flexa sina muskler, och hans disciplinerade träning har hyllats av följarna.

På sistone har Niclas Wahlgrens Instagram-flöde varit något mer påklätt. Men nu delar han återigen med sig av en bild på sin välbyggda kroppshydda – och följarna jublar av synen. På bilden hänger Niclas Wahlgren i en skivstång på gymmet och håller benen upp i luften. Detta gör han utan någon tröja på sig.

Annons

”Ska vi hänga lite du & jag?”, skriver Niclas Wahlgren till bilden.

Annons

I kommentarsfältet svarar nu följarna på Niclas invit och förbluffas av den goda fysik som radio-profilen har.

”Ruggigt bra fys”, skriver en följare.

”Oooouff gladiator”, skriver en annan.

”Wow”, skriver ännu en.

En av följarna imponeras av hur muskulös kroppsbyggnad han har i förhållande till sin ålder.

”Oj..vad tränad du är för din ålder..jag menar man är ju inte 25 längre”, skriver följaren.

Annons
View this post on Instagram

Ska vi hänga lite du&jag?

A post shared by Niclas Wahlgren (@niclaswahlgren) on

Delade träningsintresset med exet

Intresset för träning och gymmet delade Niclas Wahlgren med exet Julia Friberg, 39, som han hade ett kortare förhållande med i slutet av förra året. För Aftonbladet bekräftade Niclas relationen i november.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas till tidningen.

De båda började då flitigt visa upp sin kärlek på sociala medier där de la upp bilder på varandra från gemensamma träningspass. De passade även på att pussas mellan de olika övningarna och verkade lyckliga och nykära.

Annons

Förhållandets plötsliga avslut

Men plötsligt försvann bilderna som paret lagt upp på varandra från Instagram. De slutade även att följa varandra och genast spekulerade folk i om paret hade gjort slut. Dessutom Julia la ut en bild på sig själv med en text om ett krossat hjärta.

”Har du nånsin varit riktigt kär nån gång? Så där så luften inte riktigt räcker till. Och varje andetag känns som det sista som du tar. Bara önskar att han stannar kvar”, skrev hon på Instagram.

Kort därpå bekräftade de båda att förhållandet tagit slut.

– Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig känna att det var på riktigt. Men i mitten av december svalnade det plötsligt och han släppte all kontakt. Oklart varför egentligen, skrev Julia Friberg i ett meddelande till Hänt.

Niclas Wahlgren medgav även han att relationen var över, men menade att det inte stämmer att han plötligt slutade höra av sig.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skrev han till Hänt och förklarade att han inte ville få in närmare på exakt varför han valde att inte fortsätta relationen.

FOTO: TT/Hans Shimoda, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…