LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här gör Christiano Ronaldo det respektlösa mot sin flickvän – spridda klippet

08 jul, 2024 
Elvira Reer
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldos drag chockerar fansen.
"Så där gör man inte bakom sin kvinna", skriver arga följare i kommentarerna.
Annons
Liamoos stora bebislycka – här avslöjas detaljernaBrand logo
Liamoos stora bebislycka – här avslöjas detaljerna

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den älskade fotbollspelaren Cristiano Ronaldo, 38, har nyligen hamnat i centrum för en kontroversiell gest han gjorde bakom sin flickvän Georgina Rodriguez, 29, i en livesänding. Klippet har orsakat kraftiga reaktioner från fansen.

Cristiano och Georgina träffades under 2016 i en Gucci-butik i Madrid där Georgina arbetade som försäljningsassistent och har sedan dess blivit ett av världens mest kända kärlekspar.

Orden om Cristianos relation: "Bråkar ofta"

Förra våren började rykten spridas om att Ronaldo och Georgina skulle separera efter sju år tillsammans. Det har rapporterats att paret börjat bråka ofta, även offentligt.

Hänt har tidigare rapporterat om att paret en överenskommelse som garanterar Georgina ekonomisk trygghet om de skulle gå skilda vägar. Skulle de separera, måste han enligt avtalet betala Georgina ett livslångt underhållsbidrag på 1,1 miljoner kronor i månaden.

Men hittills är Cristiano och Georgina fortfarande ett par och de delar regelbundet med sig av sin glamorösa vardag på sociala medier. Speciellt Georgina är aktiv och visar ofta upp sitt familjeliv, mode och andra lyxiga delar från deras vardag.

Annons

Och det var precis under en sådan TikTok-video när Georgina visade sin sminkrutin, som Cristiano plötsligt dök upp i bakgrunden.

Cristianos drag i flickvännens video skapar starka reaktioner

På videon syns Georgina sitta tillsammans med sina sminköser och barn, alla i full färd med att förbereda sig för dagen på jobbet, medan Cristiano skojar runt i bakgrunden. I videon kan man se hur Christiano gör rörelser med sexuell-anspelning.

I kommentarsfälten kritiserar vissa följare häftigt Cristianos gestikulering:

"Han klarar inte av att inte få vara i centrum. Bebis.", skriver en användare.

"Denna man måste lida av nåt, så där gör man inte bakom sin kvinna. Visst kan man busa o vara rolig, men inte så där. Kan väl skärpa sig", skriver en annan.

Nedan kan du se videon som har fått människor att reagera.

FOTO: TT/ Skärmdump

Annons