ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ronaldos flickväns kritik: ”Kan inte stå bakom någon som...”

11 dec, 2022 
Maja Slobodnik
Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez på läktaren.
Cristiano Ronaldo bänkades under matchen mot Marocko.
Nu rasar fotbollsstjärnans flickvän mot Ronaldos vän och lagets förbundskapten.
– Du kan inte stå bakom någon som inte förtjänar det, skriver hon på sociala medier.
Annons
Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefonBrand logo
Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefon

Portugals förbundskapten Fernando Santos valde återigen att bänka Cristiano Ronaldo, 37. Denna gång under lördagens match mellan Portugal och Marocko. Ronaldo fick spela totalt fem minuter under matchens gång och när matchen avslutades, 1-0 till Marocko, bröt han ihop i spelargången, skriver Aftonbladet.

Flickvännen Georgina Rodriguez, 28, stöttade från läktaren i Al Thumama stadion i Doha och såg sin partner tåga ut från planen i tårar. På sociala medier rasar nu flickvännen mot förbundskaptenen Santos som hon beskriver som en nära vän till Ronaldo.

Annons

Hon är minst sagt missnöjd över tränarens val att bänka stjärnan.

Georgina Rodriguez kritiserar förbundskaptenen

Flickvännen Georgina är mamma till två av Ronaldos fem barn och hon är sällan sen med att försvara partnern. Efter förlusten mot Marocko tog hon till Instagram för att uttrycka sin ilska mot förbundskaptenen. Det är uppenbart att hon anser bänkningen som ett svek.

”Idag gjorde din vän och tränare fel val. Den där vännen som du har så många ord av beundran och respekt för. Men du kan inte stå bakom någon som inte förtjänar det. Livet lär oss läxor. Idag har vi inte förlorat, vi har lärt oss”, skriver Georgina på Instagram.

Georgina och familjen på läktaren.
Georgina Rodriguez och familjen har stöttat Cristiano Ronaldo på läktaren.

Även under tisdagens match mot Schweiz där Portugal var överlägsna fick Ronaldo sitta på bänken. Han byttes in under matchens sista 17 minuter. Det var flickvännen Georgina inte heller nöjd med och menade att fansen var besvikna.

Annons

”Grattis, Portugal. Medan de elva spelarna sjöng nationalsången fokuserade alla på dig. Synd att vi inte fick njuta av världens bästa spelare i 90 minuter. Fansen slutar inte skrika ditt namn”, skrev hon på Instagram.

Fernando Santos nöjd med bänkningen

Nu är Portugal ute ur fotbolls-VM och trots kritiken från flickvännen är förbundskapten Santos nöjd med sitt beslut. Han ångrar inte att han bänkade Ronaldo.

Det här laget spelade bra mot Schweiz. Cristiano är en väldigt bra spelare och han kom in när vi tyckte att det var nödvändigt, sa Fernando Santos efter matchen.

Annons

Fotbolls-VM i Qatar blev Ronaldos femte VM. Portugal har aldrig tagit sig längre än till kvartsfinal och nästa gång VM går av stapeln kommer spelaren att vara 41 år gammal, skriver Aftonbladet.

FOTO: Instagram

Annons