ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter kärleksryktena: Cristiano Ronaldos mamma avslöjar ”lögnerna”

15 maj, 2023 
Daniel Sörensen
Efter kärleksryktena: Cristiano Ronaldos mamma Dolores Aveiro avslöjar ”lögnerna”
Rykten om att Cristiano Ronaldo och hans flickvän Georgina Rodríguez ska splittras har florerat under våren.
Nu rycker portugisens mamma Dolores Aveiro ut till parets försvar.
– Allt är lögner. Alla par bråkar, men det som har skrivits är en lögn, säger hon till Daily Mail.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefonBrand logo
Cristiano Ronaldo slår bort ett fans mobiltelefon

I januari flyttade världsstjärnan Cristiano Ronaldo, 38, sin familj och sitt övriga pick och pack till Riyadh, Saudiarabien. Därmed var hans karriär inom den europeiska toppfotbollen även över.

Men tiden i saudiska Al-Nassr har inte riktigt blivit vad Ronaldo hoppades på, trots att han gjort tolv mål hittills för sin nya klubb. Han sägs ångra sitt beslut att flytta till Mellanöstern. Det är dessutom oklart hur partnern Georgina Rodríguez, 29, och deras fem barn (varav två är gemensamma) trivs i det nya landet.

”Troligt att de kommer att separera”

Under våren har flera rykten om att Ronaldo och flickvännen ska separera florerat. De ska, efter sju år tillsammans, ha börjat bråka väldigt mycket – även på offentliga platser.

Cristiano Ronaldo och flickvännen Georgina Rodríguez.
Cristiano Ronaldo och flickvännen Georgina Rodríguez.

– Jag har sagt det här i flera månader. De har det inte bra ihop och det är troligt att de kommer att separera, ska Ronaldos mammas vän Leo Caeiro ha sagt i tv-programmet Noite das Estrelas i slutet av april.

Annons

Enligt Caeiro ska bråken ha mycket att göra med att Cristiano Ronaldo ska vara riktigt upprörd över att Georgina avslöjat flera privata hemligheter om pojkvännen och familjelivet i hennes Netflix-serie I am Georgina.

Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo och hans mamma Dolores Aveiro firar en titel under Ronaldos tid i italienska Juventus.
Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo och hans mamma Dolores Aveiro firar en titel under Ronaldos tid i italienska Juventus.

Själv har Rodríguez förnekat alla rykten om separationer. På Instagram skrev hon: ”Den avundsjuka skapar ryktet, skvallret sprids och idioten tror det”, för lite mer än två veckor sedan.

Mamman rycker ut till Ronaldos försvar

Nu går även Ronaldos mamma Dolores Aveiro, 68, ut och försvarar kärleksparet. Hon menar att det inte finns någon sanning i alla rykten om att sonen och hans flickvän ska göra slut.

– Allt är lögner. Alla par bråkar, men det som har skrivits är en lögn, säger Dolores Aveiro till Daily Mail.

Cristiano Ronaldo med sin son Cristiano Jr. och mamman Dolores Aveiro.
Cristiano Ronaldo med sin son Cristiano Jr. och mamman Dolores Aveiro.

Hon har nyligen varit och hälsat på familjen i Riyadh. Dolores Aveiro bodde tidigare med sin son under delar av hans karriär och hon tog bland annat hand om hans förstfödde son Cristiano Ronaldo Junior som han fick tillsammans med en okänd surrogatmamma 2010.

FOTO: ELIOTPRESS/TT, Jonathan Moscrop/PA Photos/TT, David Fisher/REX/Shutterstock Editorial/TT, Instagram

Annons