Familjen Parnevik återförenas – efter långa pausen

Penny och Mia Parnevik och Douglas Murray
Mia Parnevik och länge längtat efter sin dotter Penny Parnevik och barnbarnet Atticus i Sverige.
Efter att ha tillbringat lång tid ifrån varandra har de äntligen återförenats.
”Mamma är hemma”, skriver Penny Parnevik.
Annons

I år är Penny Parnevik, 23, en av deltagarna i TV4:s Let´s dance. Tidigare i år reste hon till Sverige för att träda dansgolvet och kämpa om såväl juryns som tv-tittarnas röster.

Det blev dock en trög start för programmet som fick ställas in under några veckor på grund av Coronaviruset. Mikael ”Soldokton” Sandström, 62, Siw Malmkvist, 83, och komikern Anders Jansson, 52, har hoppat av tävlingen.

Annons
Jacob Persson och Penny Parnevik
Jacob Persson med årets danspartner Penny Parnevik.
Annons

Men nu är Let’s dance igång igen och Penny Parnevik får äntligen dansa.

Hon har ett händelserikt år bakom sig. Penny och pojkvännen Douglas Murray, 40, har förlovat sig och i augusti fick de sitt första gemensamma barn, sonen Atticus.

När Penny Parnevik reste till Sverige från Florida i USA var planen att hennes mamma, Mia Parnevik, skulle följa efter för att hjälpa till att ta hand om sitt barnbarn.

Äntligen tillsammans

Men återigen satte Coronaviruset käppar i hjulet och resan ställdes in. Mia Parnevik har tidigare berättat om sin stora besvikelse över att inte få träffa varken sin dotter eller sitt barnbarn på så lång tid.

Annons

Så den här mormodern går och lägger sig ledsen … För jag var på väg att träffa dig, sir Atticus, i Sverige. Men ‘omständigheter’ som ett virus kom i vägen!!” skrev hon tidigare under våren i ett Instagraminlägg till en bild av lilla Atticus.

Mia Parnevik, Douglas Murray och Penny Parnevik på röda mattan
Mia Parnevik, Douglas Murray och Penny Parnevik.

Men nu Mia Parnevik och Jesper Parnevik äntligen återförenats med Penny Parnevik och Atticus i Sverige. På Instagram la Mia Parnevik häromdagen ut en bild på sig själv och sin make under en kvällspromenad i Sverige.

Även Penny Parnevik har lagt ut bilder på sin Instagram Story från deras återförening.

Mamma är hemma”, skriver Penny Parnevik till en bild på Mia och Atticus. Hon lägger också upp bilder på en härlig måltid, med samma text.

Annons

FOTO: Cornelia Nordström/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…