LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Familjen annorlunda-Sami Nikula visar upp lyckan med ex-frun Matilda

07 mar, 2022 
Sami och Matilda Nikula
Sami Nikula medverkade i Familjen annorlunda för flera år sedan tillsammans med ex-hustrun Matilda.
Sedan dess har han tampats med utmattning och dessutom hittat en ny kärlek.
Men hur är relationen till Matilda Nikula idag? Nya bilden avslöjar!
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikolaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Sami Nikula slog igenom för flera år sedan i Familjen annorlunda tillsammans med sin stora familj och ex-hustrun Matilda Nikula.

Sedan programmet har det hänt en hel del för tv-profilen, skilsmässa, ny kärlek och flytt är bara några av alla sakerna som hänt inom loppet av ett par år.

Nu ger Sami svar på hur relationen till ex-hustrun Matilda är idag.

Sami Nikula om utbrändheten: ”Jag har gjort allt”

Sami har varit öppen med att han drabbats av utmattningssyndrom. Till slut sa kroppen ifrån och han blev sjukskriven i flera veckor, något han har berättat i en tidigare intervju med Hänt.

– Lång historia kort. Jag har gjort allt, med barn och heltidsjobb, allt. Men det var faktiskt Natalie som sa till mig för två månader sedan att jag kanske skulle behöva landa litegrann, för hon tyckte jag gick från klarhet till klarhet. Från positiv och framåt till att man inte orkar något mer, säger Sami och tillägger:

Annons

– Jag tog tag i problemet på en gång, att jag slipper åka till jobbet har hjälpt mig jättemycket. Styra upp problemen, men det stora bekymret är att jag inte vågar be om hjälp, jag ska göra allt själv.

”Dags för en uppdatering så här mitt i livet. Kämpar på med utmattningen och att få allt fungera tillfredsställande. Orken börjar sakteliga komma tillbaks men man märker hur den hänger på en skör tråd hela tiden”, skrev Sami i februari till en bild med sin fästmö Natalie Bonnevier.

Sami om relationen till ex-hustrun Matilda Nikula idag

Sami och Matilda Nikula har idag en bra och nära relation. De är separerade men syns titt som tätt tillsammans med barnen.

Annons

På Instagram delade Sami nyligen med sig av en bild på sig själv, Matilda, fästmön Natalie och barnen. Där ger han även svar på hur relationen till ex-hustrun är idag – då vägen inte varit spikrak.

”ÄLSKAR när separerade och nya partners kan umgås. Det är det allra bästa för barnen och tyvärr alldeles för få som kan det. Jag kan det och säger hur tacksam jag är över våran relation väldigt ofta”, skriver en följare i en kommentar.

Sami Nikula instämmer då och förklarar att det viktigaste är att barnen mår bra.

”Så sant som det är sagt. Många krokiga vägar har det varit och kommer säkerligen fortsätta vara. Känns riktigt bra att kunna umgås, skratta och tom gråta en skvätt, tillsammans. Barnen mår bra och får känna att vi vuxna fungerar tillsammans = glada och trygga barn”, skriver han i en kommentar.

FOTO: Instagram, TV4

Annons