Familjen annorlunda-Sami Nikulas sorg efter skilsmässan

Familjen Annorlunda-Sami Nikula om nya relationen med Matilda
Familjen annorlunda-profilerna Sami Nikula och Matilda Nikula skilde sig 2018.
Två år senare delar nu Sami med sig av ett ärligt erkännande till följarna.
”Jag har valt detta själv”, skriver han på Instagram.
Annons

I TV4:s Familjen annorlunda fick tittarna lära känna olika stora familjer runt om i Sverige. Någon som medverkade i programmet var Sami Nikula, 47, och hans tidigare fru Matilda Nikula, 36. Tillsammans har de sju gemensamma barn.

Samis nya liv efter skilsmässan

Men sedan kamerorna slocknat i Hallstahammar har mycket förändrats. För cirka två år sedan beslutade sig paret nämligen för att bryta upp efter 13 år tillsammans. Skilsmässan var något som tog hårt på Sami och han har tidigare berättat om tiden som väntade efter uppbrottet i sina sociala medier. Trots detta är relationen mellan honom och Matilda idag god.

Annons
Matilda och Sami Nikula
Foto: TV4
Annons

Sedan programmets slut har Sami fortsatt att uppdatera sina följare om vad som skett i hans liv. En sak som är säker är iallafall att Sami är redo för ett nytt kapitel i sitt liv. Nyligen sålde han huset som paret tidigare bodde i och han har även berättat för följarna att han skaffat dejtingappen Tinder.

Samis erkännande till följarna

I ett nytt inlägg som Familjen annorlunda-profilen publicerat på Instagram utstrålas dock inte bara glädje. Sami öppnar nämligen upp om den personliga kampen efter skilsmässan från Matilda.

”Den senaste tiden har varit tuff på många plan och det börjar ta ut sin rätt. Man ångar bara på, känner inte efter så mycket. Plötsligt brister det bara…Grejen med att stå själv och rodda i allt som har med familjen och allt runtomkring att göra , är ingen lek, skriver Sami i inlägget och fortsätter:

Saknaden av tvåsamheten gör sig påmind mellan varven. Men jag har valt detta själv. Prioriterar barnen 24/7 och jobbar arslet av mig för att få en tryggare och stabilare tillvaro för oss alla. Finns en del problem kvar att lösa och tids nog blir även dessa ett minne blott. Snart flyttar vi in i ett större boende och något vi kan kalla för vårt hem, på riktigt”.

Annons

Efter Samis ord om saknaden efter att ha någon vid sin sida har stöttande kommentarer regnat in från följarna.

”Du verkar vara en superbra pappa!”, skriver en följare.

”När man minst anar det står hon där och tar er alla med storm”, skriver en annan.

Annons

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…