Familjen annorlunda-Madeleine Ilmrud om familjesorgen

Madeleine Ilmrud och maken
Madeleine Ilmrud har precis återhämtat sig efter en operation.
I ett inlägg på sin blogg berättar hon nu om den nya sorgen – och stora saknaden.
– Vissa dagar tycker jag är jobbigare, skriver Madeleine.
Annons

Det var i TV4:s realitysåpa Familjen annorlunda som tittarna fick lära känna Madeleine Ilmrud, 37. Tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 41, fick Madeleine nyligen sitt elfte barn, dottern Livia-Leonore.

Annons

För ett par veckor sedan avslöjade Madeleine att familjen planerar att göra en stor livsförändring. De vill nämligen sälja sitt hus i Motala och flytta till Linköping istället.

”Känns som ett bättre alternativ för barnen med mera möjligheter till studier och utveckling. Jag som också har mina kollegor i Stockholm får också då lite närmare till möten”, skrev Madeleine i ett meddelande till Hänt då.

Madeleine Ilmrud om operationen

De senaste månaderna har varit tuffa för Madeleine. Efter att ha drabbats av cellförändringar behövde hon opereras, något som sköts upp flera gånger och därav orsakade en stor oro hos 11-barnsmamman.

Annons

Efter att äntligen ha fått hjälp av sjukvården verkar det nu som att Madeleine Ilmrud är på bättringsvägen. I ett meddelande till Hänt berättade hon tidigare i maj att vardagen börjat kännas lättare.

”Det känns som om jag fått livet tillbaka på något sätt. Oron inför ingreppet och vetskapen om att jag kanske kunnat utvecklat livmodernhalscancer åt upp mig. Det var hemskt”.

Erkänner tuffa familjekampen

Men livet är inte frid och fröjd hemma hos familjen Ilmrud ändå. Den rådande coronapandemin stoppar Madeleine från att träffa flera av sina anhöriga, vilket tär på både henne och barnen.

Annons

”Vissa dagar tycker jag är jobbigare än andra, känslorna är lite som i en bergochdalbana. Barnen saknar sina mor och farföräldrar. Jag saknar min mamma så in i sjutton, saknar Håkan med. Saknar våra bästa vänner, alla våra kvällar med skratt och sällskapsspel”, skriver hon på bloggen.

Trots att det känns tung just nu försöker Madeleine Ilmrud vara positiv och hålla lågan uppe.

”Men en dag blir flera dagar och snart snart snart kan vi börja umgås igen”.

FOTO: Privat, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…