Exklusiva bilder på TV4-stjärnans romantiska lyxresa

Anna Brolin gläntar på dörren till sin exlusiva resa till det sista paradiset!

Den blonda sportprofilen Anna Brolin, 36, har sett leda bland annat Fotbolls-Em 2008, det egna programmet “La Liga” samt setts svänga sina lurviga i “Let´s Dance”. Men den största höjdpunkten var  när hon blev mamma till lille Elton i juli 2015 och när hon gifte sig med sin Jesper Rodhborn, 41, under en vacker ceremoni på Gotland för tre år sedan.

Friendly match between Sweden and Wales

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins liv förändrades efter olyckan: ”Försöker vara tacksam”

Nu har de valt att satsa på sig själva och vårda kärleken och familjen och har precis kommit hem från ö-riket Maldiverna och har delat med sig av deras privata, exlusiva bilder till Hänt.

– Det här är ju drömmarnas drömresa så vi delar gärna med oss och är fortfarande helt omtumlade av all, svindlande vacker natur som fullständigt knockade oss på Maldiverna. En total paradisupplevelseför hela familjen. Ettåringen kunde titta på akvariefiskar till frukosten och springa barfota på hela ön, berättar hon exlusivt för Hänt.

Anna Brolin på härlig semester med

Anna Brolin på härlig semester på Maldiverna med sin Jesper och sonen Elton. Foto: privat

Och det är onekligen fantastiska bilder och familjen verkar ha njutit både av varandra och omgivningarna. Elton älskade solen och att ha sand mellan tårna hela dagarna och både Anna och maken har fått en vacker, solbränd hudton.De har njutit av god mat och solnedgångar  och promenerat runt den lilla ön som endast är 4 kilometer i omkrets.

–  Vi såg en lucka i vår “familjekalender” direkt efter “Fotbollsgalan” och tänkte äh vi tar chansen och sticker. Så med riktigt kort framförhållning bokade vi en resa till Maldiverna. Ett drömresmål i våra huvuden sen en lång tid tillbaka och definitivt på någon form av “bucket list”. Vi bodde på LUX South Ari och det var en av våra absolut bästa hotellupplevelser. Sevice extra allt och ekologiskt tänk.

Paret är väldigt beresta och Anna har tidigare jobbat inom Ving och bott på Mallorca och Cypern. Men inget verkar slå det turkosa vattnet och de krivita, öde stränderna de nyligen besökt. Men  nu är de hemma i den grå vardagen med vinteroverall på Elton och mörka mornar. Då är det skönt med fina minnen att tänka tillbaka på.

Kolla in bilderna på TV4-stjärnans semester med familjen. Visst blir man sugen på att åka!
LÄS OCKSÅ: Anna Brolin om det tuffa babylivet: ”Vi sover och duschar i skift”

SENASTE NYTT!