Då har säsong 3 av Exit premiär på SVT – ska handla om kryptovaluta

Exit säsong 3 premiär

Norska serien Exit blev snabbt succé efter sin premiär.
Nu spelas en säsong 3 in för fulla muggar.
När är premiären och vad ska den nya säsongen handla om?

Våren 2021 bekräftade NRK att det kommer en säsong 3 av succéserien Exit. Frågan är nu, när går premiären av stapeln och vad ska den nya säsongen handla om?

Vad är Exit?

Den norska dramaserien Exit tog hela norden med storm när den hade premiär för första gången år 2019. Bara en månad efter premiären hade serien streamats över en miljoner gånger på NRK Play.

Exit handlar om fyra finansmän som lever livet i Olso, Norge. Något som många ögon kan anses vara ett mycket rikt liv.

Deras dagar är fyllda med droger och prostitution, men samtidigt försöker de dag ut och dag in arbeta hårt för att hålla uppe en härlig fasad med ”lyckliga familjen”.

Vad ska säsong 3 av Exit handla om?

I säsong 1 och 2 av Exit har tittarna fått möjlighet att följa de fyra männen i en något uppskruvad finansvärld. Pengar har för den blivit luft, och maktmissbruk ingår i deras vardag.

Så, vad ska den nya säsongen av Exit handla om?

Nu är det kryptovaluta som står för det centrala temat i säsong 3.

Manusförfattaren och regissören Øystein Karlsen ville få personlig erfarenhet av området och har därför tillbringat mycket tid i professionella miljöer av krypto.

– Vi följer många av de kända karaktärerna men kommer att röra oss mer ut i världen. Lite som i ”Follow the money”, säger serieskaparen Øystein Karlsen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

När har säsong 3 av Exit premiär?

Den nya säsongen av Exit spelas in för fulla muggar just nu. Och därför dröjer premiären av succé lite till. Men som uttrycket lyder: ”Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”.

Premiärdatumet för säsong 3 av Exit är satt till våren år 2023. Så det är ett år kvar tills fansen får ta del av succén.

FOTO: NRK

FRÅN FÖRSTASIDAN