TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bekräftat: Det blir en säsong 3 av norska serien Exit på SVT

20 apr, 2021 
Ext säsong 3
Norska serien Exit blev succé redan från start.
Men nu är säsong 2 slut, kommer det en tredje? Svaret är ja!
Här är allt vi vet om säsong 3.
Annons
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsongBrand logo
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsong

En serie som tagit hela norden med storm är norska dramaserien Exit som hade premiär för första gången år 2019. En månad efter premiären hade serien streamats över en miljoner gånger på NRK Play, vilket man ändå må kunna säga kan vara ett ganska gott betyg?

Vad handlar Exit om?

Serien handlar om fyra finansmän som lever loppan i Olso, Norge. Deras liv är fyllt med både droger och prostitution, samtidigt som de arbetar hårt med att hålla uppe en härlig fasad med "lyckliga familjen”. Gänget är uttråkade och har ett ständigt sökande efter nya kickar och där kommer farliga affärer, droger och prostitution in i bilden.

Exit är byggd på intervjuer med finansmän i Oslo och dess erfarenhet.

I säsong 2 får tittarna följa finansmännen där allt slutade i säsong 1. Adam utreds av polisen och är påväg mot en riktigt djup botten. Adams fru Hermine är nämligen gravid, dock inte med Adam, utan med hans bästa kompis Henrik.

Annons

William är på en psykiatrisk avdelning då han försökt ta livet av sig genom att skjuta sig själv i huvudet med ett gevär – men han överlevde.

Jeppe verkar ha det helt okej, något som däremot ändras i säsong 2.

Norska serien Exit
Exit.

Säsong 3 av succéserien Exit

Det var många glada miner när succéserien släppte en andra säsong. Men uttrycket lyder ju ”mycket vill ha mer”. Så frågan är, blir det en tredje säsong? Och i så fall när?

Det står nu klart att det blir en tredje säsong av Exit.

Vad kommer den nya säsongen att handla om?

– I arbetet med den första säsongen intervjuade jag elva personer. Inför den nya säsongen har jag pratat med ännu fler som har kontaktat mig. Vanliga människor som själva är eller har varit investerare, barn till investerare – kvinnor som gift sig in i miljön. Svenskar och danskar har också hört av sig för att berätta sina historier, säger regissören och manusförfattaren Øystein Karlsen till NRK.

Säsong 1 och 2 av Exit finns tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: NRK

Annons