LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Exflickvännens hjärtskärande ord om Avicii efter beskedet

24 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
I fredags möttes vi av den tragiska nyheten att den svenske stjärndj:n Tim "Avicii" Bergling gått bort i Muskat, Oman. Han blev 28 år gammal. På sociala medier hedras han nu runt om i världen. Några som också har skrivit om sorgen är Aviciis exflickvänner, Racquel Bettencourt och Emily Goldberg.
Annons

Emily Goldberg och Tim “Avicii” Bergling var ett par mellan åren 2011 och 2013 och när nyheten kom om att Avicii hade dött i fredags lade Emily ut ett hjärtskärande inlägg på sin Instagram.

“Kom igen baby, ge inte upp på oss. Välj mig så visar jag dig vad kärlek är. Det är textrader från en låt Tim skrev till mig. Jag önskar att jag hade levt upp till dem. Under de två år vi var tillsammans var han min närmast förtrogna och min bästa vän.” skriver hon och refererar till låten Enough is enough (Don’t give up on us), som Avicii släppte hösten 2011.

I slutet av sitt känslosamma inlägg använder hon sig av textrader från hiten Wake me up från 2013.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Väck mig när allt det här är över, för jag vill inte att det ska vara sant”.

Även Aviciis senaste flickvän, kanadensiska modebloggaren Racquel Bettencourt har skrivit om sin sorg. Paret träffades via gemensamma vänner i Los Angeles, bodde ihop ett tag, men gick skilda vägar 2014.

Annons

“Tim, det känns som det bara var i går som vi var oskiljaktiga. Vi pratade och skrattade till soluppgången. Det var vi mot världen. Minnen som kommer räcka en livstid”, skriver hon i ett långt inlägg på sin Instagram och fortsätter berätta om hur de kämpade för att få sitt förhållande att fungera.

“Jag vet hur hårt du kämpade och försökte. Jag försökte med allt som jag kunde. Tack för att du visade mig och lärde mig hur äkta kärlek känns och tog med mig på din resa. Bandet mellan oss var så rent och äkta och jag tror aldrig det riktigt gick sönder”.

Tim “Avicii” Bergling avled i Muskat i Oman i fredags. Han blev bara 28 år gammal. Han efterlämnar sig tre äldre halvsyskon, Anton Körberg, David Bergling och Linda Sterner, samt föräldrarna Anki Lidén och Klas Bergling. Familjen har i ett uttalande igår tackat för stödet de fått från allmänheten.

Annons

“Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar. Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minuter runt om i världen. Med kärlek, familjen.” skriver de i det öppna brevet.

De avslutar med att säga att de inte kommer göra fler uttalanden kring Tim Bergling bortgång och ber om att få sörja i fred.

Se bilder från Aviciis och förhållande med Racquel:

FOTO: IBL

Annons