LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas bryter tystnaden om otrohetsryktet med gravida Nicci Hernestig

06 sep, 2023 
Andreas och Nicci
Andreas Deak och Nicci Hernestig har gjort slut, mitt under graviditeten.
Nu bryter Anderas tystnaden efter otrohetsryktena.
”Att önska folk ur livet och diverse saker som folk vill göra med mig tycker jag ska uppöra”, skriver Andreas på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, fann varandra under inspelningarna av Love island 2023. Tillsammans tog de sig hela vägen till finalveckan och där landade tillslut på en tredje plats.

Lyckan var trots detta total eftersom kärleksresan sedan fortsatte på hemmaplan. Några veckor efter finalen avslöjade Nicci och Andreas att de skulle bli föräldrar.

Nicci Hernestig om uppbrottet med Andreas Deak: ”Inte längre tillsammans”

Sedan dess har följarna fått hänga med i Niccis graviditet och förberedelserna inför den stora livsförändringen. Men häromdagen kom den oväntade nyheten kring att Nicci och Andreas gjort slut. Det var i ett inlägg som Nicci bekräftade nyheten kring uppbrottet.

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont. Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne.”, skrev Nicci och avslutade med:

”Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Andreas Deak om otrohetsryktena – nu talar han ut

Sedan dess har spekulationerna varit i fullgång gällande vad beslutet beror på. Nu väljer Andreas att ta bladet från munnen och berätta om sina senaste dagar samt dementera att han skulle varit otrogen.

Annons

”Tack för allt stöd och kärlek som jag har fått. Det uppskattas väldigt mycket. Jag är givetvis väldigt ledsen över hela situationen och att min dröm inte blev som jag tänkt. Att önska folk ur livet och diverse saker som folk vill göra med mig tycker jag ska uppöra. Jag har inte varit otrogen så ni kan lägga ner spekulationerna. Tänk efter en gång extra innan, hur hade ni känt om någon gjorde så mot er son/dotter eller er själv? Tack för visad hänsyn i denna jobbiga tid”, skriver Andreas i en Instagram story.

FOTO: TV4

Annons