ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Eva Rydbergs vändning efter enorma sveket: ”Tog det väldigt hårt”

05 dec, 2023 
Eva Rydberg
Året som gått har varit turbulent för Eva Rydberg.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om det stora sveket hon genomgått samt lyckan med familjen.
– Jag tog det väldigt hårt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Åberg blickar tillbaka på livet – visar upp bildernaBrand logo
Lasse Åberg blickar tillbaka på livet – visar upp bilderna

Eva Rydberg, 80, drev Fredriksdalsteatern i hela 30 års tid men i somras kom beskedet om att hon lämnar teatern. I sommar väntar nu nya äventyr men just nu ligger fokuset på de julluncher som Eva underhåller på under kommande månad.

När Hänt når Eva berättar hon om känslorna över att ta över Sundspärlans friluftsteater.

– Det är spännande, det blir en nystart och det ska bli jättekul. Jag har lämnat Fredriksdalsteatern helt nu, så nu är det bara Sundspärlans friluftsteater som gäller, säger hon.

Tuffa tiden för Eva Rydberg – starka känslorna över beslutet: ”Tog det väldigt hårt”

Beslutet att lämna Fredriksdalsteatern där däremot aldrig hennes eget utan det hela slutade i en oväntad konflikt.

– Det var ju så att jag fick reda på att de inte ville ha mig där längre och jag tog det väldigt hårt. Det var inget trevligt sätt som de gjorde det på, då var jag ledsen. Det var inte jag som hade valt att sluta, de gick ut med och sa att jag inte ville spela längre, men det var osanning. Så blev det, vissa människor är så, säger hon.

Annons

Men det blev bra tillslut ändå?

– Jag är faktiskt väldigt glad, det här är en riktig teater det är ju inte Fredriksdalsteatern, det är ju bara en scen med buskar.

Eva Rydbergs stora lycka med familjen – blivit farmor till ett tvillingpar

Efter den turbulenta tiden som varit med allt som skett i karriären väntar nu en lugn och härlig jul med familjen. Det visar sig till och med att Eva har fått tillökning bland barnbarnen på senaste.

– Vi ska vara hos min dotter på julafton och sen kommer de hit. Så vi myser och vi har två nya barnbarn så det är underbart. De är ett år nu, de blir de den 19:e december, ett tvillingpar på en pojke och en flicka, säger hon.

– Jag har ju även mina andra två barnbarn men de är lite äldre nu.

Hur är det att ha småttingar i familjen igen?

– Det är jätteroligt och så kul att få följa deras utveckling. Det är underbart.

– Jag är ingen typisk farmor eller mormor, jag har passat de andra ungarna men när de är så där små så är det lite svårt. Men de kommer hit och jag kommer till dem.

FOTO: TT

Annons