Eva Rydbergs barn har vuxit upp – så lever Birgitta och Kalle idag

Eva Rydberg med familj

Foto: TT

Melodifestivalen-aktuella artisten Eva Rydberg har två barn.
Så här lever Birgitta och Kalle Rydberg idag!
TV: Intervju med Arvingarna inför Melodifestivalen 2021
Slå på ljud

Skådespelerskan och artisten Eva Rydberg, 77, har en lång meritlista i bagaget. Just nu är hon dessutom aktuell som en av de tävlande i Melodifestivalen 2021. Tillsammans med Ewa Roos, 71, tävlar Eva med låten Rena rama ding dong.

– Den är en parodi på Tiktok, Facebook, Instagram och allt sådant. Jag fick den skickad till mig och tyckte mycket om låten. Jag kunde se framför mig att man kunde göra något roligt med den. Men jag ville inte göra den ensam, säger Eva till Expressen och förklarar att ho då kontaktade väninnan Ewa, som hon tidigare arbetat flitigt med.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det blir inte första gången som Eva Rydberg ställer sig på Melodifestivalen-scenen. För 44 år sedan, 1977, tävlande hon nämligen med låten Charlie Chaplin.

Eva Rydbergs två barn har vuxit upp

När det gäller Evas privatliv så är hon mamma till två barn – sonen Karl Rydberg, 46, som hon har från en tidigare relation med Mats Hellqvist samt dottern Birgitta Rydberg, 40, som hon har tillsammans med Tony Johansson. Eva och Tony har varit gifta sedan 1979 och kilar än idag stadigt.

Eva Rydberg och maken Tony

Foto: TT

Redan från barnsben har både Birgitta och Karl, även kallad Kalle, synts till i offentligheten. Ingen av dem har valt att leva liv utanför rampljuset, utan både dottern och sonen har faktiskt gått i sin mammas fotspår.

Både Birgitta och Kalle har under åren arbetat som skådespelare. Kalle är dessutom en av låtskrivarna till Evas nya Melodifestivalen-bidrag.

Birgitta är idag gift med maken Robert Rydberg och paret har tillsammans två barn – döttrarna Astrid och Vera.

Birgitta, Astrid, Robert, Eva och Kalle Rydberg

Birgitta, Astrid, Robert, Eva och Kalle Rydberg. Foto: TT

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Linus Wahlgren plötsligt i Wahlgrens värld

LÄS OCKSÅ: David Hellenius markering mot David Lindgren efter utbytet i Let's dance

FRÅN FÖRSTASIDAN