Ett år efter skilsmässan - Anitha Schulmans första ord om gravidkuppen med nya kärleken

Anitha Schulman och kärleken Joel Åhlén-Nyström har lagt ut en kryptisk bild på Instagram, och i kommentarsfältet flödar gratulationerna in. Följarna tror att hon är gravid, men nu berättar Anitha sanningen bakom bilden.

Det var i maj som Hänt kunde avslöja att mångsysslerskan Anitha Schulman, 39, mött kärleken i elva år yngre Joel Åhlén-Nyström, 28.

– Han är en varm och omtänksam person. Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra, förklarade Anitha för Hänt och berättade samtidigt att de dejtat sedan januari.

Tre månader senare köpte det förälskade paret en stor lägenhet på Gärdet i Stockholm.

– I fucking love it, sa en överlycklig Anitha i egna programmet ”Anitha” på Aftonbladet TV.

Och nu har de tagit relationen ytterligare ett steg. Det var åtminstone det följarna på Instagram trodde när de såg hennes inlägg tidigare idag. Hon publicerade nämligen en bild där Joel håller om hennes midja och skrev kort ”Familjelycka”.

Genast började följarna gratulera Anitha till graviditeten. Carolina Gynning, Lina Hedlund, Tess Merkel och Elaine Eksvärd var några som skickade grattishälsningar. Efter bara tre timmar hade närmare 4000 personer gillat bilden. Men dessvärre har Anitha inte någon bulle på jäsning i ugnen. När Hänt når henne säger hon att det var ett experiment för att testa nya algoritmen i Instagrams komplicerade flöde.

– Jag är inte gravid. Det var ett test. Jag skrev ju ingenstans att jag var gravid…

Anitha ska lägga ut totalt tio eller tolv bilder för att se vad som gillas mest.

– Den här ligger bra till för att vinna, säger hon och skrattar.

Men när kommer då en riktig graviduppdatering?

– Haha! Det kommer nog om allt funkar! Det vill vi ju! Vi får se…

Innan Anitha träffade Joel var hon gift med medieprofilen Calle Schulman, 37. Tillsammans har de barnen Penny, 6, och Tom Allan, 3. Calle är numera tillsammans med Sandhra Johansson, 27.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman avslöjar – förhållandet bygger på en lögn

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans ord om drömflytten – efter nästa steg med kärleken

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt