Anitha Schulman avslöjar – förhållandet bygger på en lögn

Då de först träffades började de prata om en gemensam upplevelse. Fem månader senare kom det fram att Joel hade ljugit för Anitha.

Efter skilsmässan från ex-maken Calle Schulman, 37, i vintras dröjde det inte lång tid innan Anitha Schulman, 39, hittade kärleken på nytt. Redan i februari började Anitha dejta Joel Åhlén-Nyström, 28.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

 

– Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, berättade Anitha för Hänt i maj.

Men frågan är hur ärlig den bilden egentligen var till en början? För nu berättar Anitha i podden ”Lillelördag” att Joel, som hon är sambo med sedan en månad tillbaka, är duktig på att ljuga och har ljugit även för henne. Det börjar med att Ann Söderlund, 45, frågar henne om hennes och Joels resa till New York som hon nyligen är hemkommen ifrån.

– Det här var min sjätte gång i New York och Joels första gång. Det är roligt att han har ljugit på jobbet och sagt att han varit där en gång innan. Han har pratat om hur han ska upprätthålla den här lögnen, att han ”brukar” bo i Tribeca, men den här gången bor han på Lower East för att det är mer inne, säger Anitha och har svårt att hålla sig för skratt.

Hon fortsätter med att avslöja att hela hennes förhållande med Joel från början delvis bygger på en liknande vit lögn:

– En stor anledning till att vi började kommunicera med varandra var att vi ”båda”, som det hette, hade varit på Kent-konserten i Globen och diskuterade upplevelsen av den konserten. Sen kröp det fram att Joel inte hade varit där ungefär fyra, fem månader senare.

Anitha är inte alls ledsen eller upprördöver att sambon ljög för henne utan konstaterar bara roat:

– Han hade väl läst på tillräckligt mycket och såg en perfekt lina, att här kan vi kommunicera. Det blir perfekt att prata om… Man köper ju den lögnen. Jag köper den rakt av.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

LÄS OCKSÅ: Här är Joakim och Jonna Lundells nya drömvilla: ”100 % säkerhet”

LÄS OCKSÅ: Prins Carl Philips avslöjande om familjelivet: ”Kaos”

Foto: Instagram, IBL

 

 

SENASTE NYTT!