Anitha Schulmans ord om drömflytten – efter nästa steg med kärleken

Anitha Schulman och Joel Åhlén-Nyström har flyttat ihop. Nu berättar tv-profilen om sambolyckan. – I fucking love it, säger hon.

Det var i vintras som Anitha Schulman, 39, och exmaken Calle Schulman, 37, skilde sig under uppmärksammade former. Men snabbt efter beskedet hade båda två hittat kärleken på varsitt håll – Calle i Sandhra Johnsson, 27, och Anitha i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Sedan dess har Calle och Sandhra både hunnit flytta ihop och skaffa hund – men Anitha ligger inte långt efter. I augusti avslöjade tv-profilen att också hon och pojkvännen hade köpt lägenhet tillsammans och förra veckan flyttade de in tillsammans. Det är i hennes eget program “Anitha” på Aftonbladet TV, som hon berättar om sitt nya samboliv.

– Förra veckan flyttade jag ut från min gamla lägenhet och in i den nya, där jag även har blivit sambo. Min lägenhet är fabulous och I fucking love it, säger hon och fortsätter:

– Men herregud, nästan halva helgen har gått åt till att packa upp och komma i ordning.

Också hennes elva år yngre sambo har delat med sig av en smygtitt från den nya lägenheten på sin Instagram.

“Vi bor i ett kaos just nu. Men herregud, så bra det kommer att bli, det här. Vår första lägenhet. Nu är vi sambos – på riktigt”, skriver han.

Anitha Schulman har tidigare berättat för Hänt att hon och Joel träffades i våras, men att de valde att hålla kärleken hemlig fram till i maj i år.

– Han är en varm och eftertänksam person. Vi är jättekära och vi har hållt det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra, sa Anitha då.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

Läs också: Anitha Schulmans kärlekstvivel: ”Vad ska han med mig till?”

Läs också: Anitha Schulman och Joel överens – skulle göra slut

Foto: IBL