LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ernst Kirchsteigers familjelycka – svärdottern Cecilias ord om graviditeten

01 dec, 2020 
Ernst Kirchsteiger ska bli farfar för första gången och det efterlängtade barnbarnet beräknas komma i februari.
Nu avslöjar hans svärdotter vad det blir för kön och hur hon mått hittills.
Annons
Tilde de Paula Eby blir årets julvärd i TV4Brand logo
Tilde de Paula Eby blir årets julvärd i TV4

Ernst Kirchsteigers äldsta son Sebastian Kirchsteiger ska bli pappa. Tillsammans med sin kärlek Cecilia Kirchsteiger väntar han sitt första barn.

Sebastian Kirchsteiger berättade i augusti via TV4 om föräldrarnas reaktion när de fick veta om det kommande barnbarnet.

– Vi är så glada och förväntansfulla. Att berätta för mamma och pappa och se deras miner var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, sa han då.

Ernst kunde inte hålla tillbaka tårarna när han och hustrun Ulla Kirchsteiger fick veta att de skulle bli farfar och farmor för första gången.

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår. Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, sa han då via TV4.

Sedan tidigare har Ernst Kirchsteiger flera bonusbarnbarn. Sonen Ludvig Kirchsteigers sambo Åsa Astval har fyra barn sedan ett tidigare förhållande och Sebastians fru Cecilia har en dotter.

Annons

– Jag har bonusbarnbarn, Ludvig har fyra fantastiska sådana som jag verkligen gillar. Jag har själv en stark barnslig ådra och fnittrar trots att jag är två meter man, har Ernst Kirchsteiger tidigare sagt till Aftonbladet.

Cecilias ord om graviditeten

På Instagram delar Ernst svärdotter Cecilia med sig en hel del om sin graviditet. Hon har bland annat avslöjat könet på bebisen.

Här står vi, Sebastian och hans TVÅ tjejer. Vår lilla bebis är nämligen en flicka och vi längtar så oerhört efter henne. Vår familj kommer med andra ord fortsatt vara ”Sebastian och tjejerna”. Bilden är från vårt bröllopet och tagen av magiskt duktiga”, skrev hon till en bild på paret för en månad sedan.

Ernst.

Nu har hon även skrivit hur hon mår hittills:

”En fjärde magbildsuppdatering och vi är nu i vecka 28. Lilltjejen är ungefär 35 cm lång och väger lite över ett kilo. De flesta dagarna mår jag prima, men vissa gånger känns magen tung och de dagarna vilar jag lite extra. Försöker lyssna på min kropp så mycket som möjligt.”

Annons