Därför firar Babben Larsson jul med dottern

Babben Larsson

Babben Larsson kan se tillbaka på ett år med stoppade produktioner och inställda föreställningar.
Nu berättar hon om julen med dottern, och skickar samtidigt en hälsning till svenska folket.
Slå på ljud

Babben Larsson har varit en av våra mest folkkära komiker, allt sedan hon slog igenom i början av 90-talet. Med åren har hennes popularitet nått nya nivåer, i synnerhet med tanke på hennes succéprogram Bäst i test på SVT, som hon leder tillsammans med David Sundin.

I december kommer hon synas ännu mer i rutan. Babben har nämligen en av rollerna i årets julkalender Mirakel.

Precis som för de flesta av oss har 2020 varit ett annorlunda år för Babben Larsson. När hon gästar TV4:s får hon frågan av programledaren Anna Brolin om hur hon mår idag, med tanke på coronapandemin.

– Jag mår bra, gudskelov. För vi ska spela in sex avsnitt av bäst i test i veckan. Så det känns bra att vara frisk, säger Babben Larsson i programmet.

Babben Larssons jul med dottern – följer råden

På grund av det hektiska inspelningsschemat känns julen långt borta. Hon har dock redan fixat lite grejer, men mer för att kunna följa restriktionerna.

– Just nu har jag inte så mycket jul i tankarna, i och med att vi ligger mitt i den här produktionsperioden. Men jag har försökt shoppa undan julklapparna i tid för att slippa den värsta trängseln, säger Babben som bestämt tänker följa Folhälsomyndighetens råd:

– Och jag tänker nog fira en mycket lugn jul. Kanske möjligtvis med dottern och hennes kille, och min särbo. Men i övrigt tror jag inte det blir så många fler inblandade den här julen. Det känns bra att begränsa det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Babbens starka hälsning till svenska folket

Babben har i allra högsta grad påverkats av corona. Inspelningen av julkalendern fick pausas efter att ett utbrott skett i ensemblen. Utöver det har hon fått skjuta på sin föreställning.

Anna Brolin frågar om hon saknar sin publik.

LÄS MER: Babben Larssons hemska upptäckt – blev lurad av dejten

– Ohh. Den var tuff hörru. Jag saknar dem oerhört. Det var tufft när allt plötsligt bokades av. Det kändes som jag hängde i luften på något sätt, jag blev alldeles… superlåg blev jag. Sen har jag haft tur. Jag har hittat andra saker att jobba med. Jag har till exempel kunnat vara med på radio, gjort en del extra tv. Men jag saknar dem jättemycket.

Babben håller dock fortsatt kontakt med alla sina fans.

Jag är ganska aktiv på sociala medier, och kan interagera där. Det är ganska mycket spontankontakt i de här direktmeddelandena. Det är kul. Jag vet att publiken väntar på min föreställning som sköts ett helt år. Vi vet inte än. Vi får se i januari. Då vi måste ta något beslut. Är det rimligt att det går att turnera nästa höst? Vi vet inte. Det är lite så där gilla läget. Jag försöker göra det, gilla läget. Men jag saknar publiken, absolut.

Till sist skickar hon en hälsning till alla tittare.

– Se det du har och fokusera inte på det du inte har just nu. Vi har väldigt mycket också. De flesta av oss har tak över huvudet, mat på bordet. Vi kanske har personerna som betyder mycket för oss i vårt liv. Se på det.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Stefan Odelbeerg i Bingolotto - kanalens svar

LÄS OCKSÅ: Ullared-Gunnels och maken Joukos sjukdomsbesked – bakslaget för familjen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!