LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ernst slår tillbaka mot ryktet – skulle aldrig göra det påstådda: ”Många undrar..”

31 maj, 2024 
ernst
Ernst Kirchsteiger dementerar nu det alla tror.
– Det gör jag inte!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem gillar Gabriel Odenhammar bäst – Håkan Bråkan eller Max?Brand logo
Vem gillar Gabriel Odenhammar bäst – Håkan Bråkan eller Max?

Ernst Kirchsteiger har vi sett i diverse tv-program i flera års tid. Dock tog han några års paus nyligen – innan han återigen kom tillbaka i höstas med ett helt nytt tv-program som fick namnet Hemma med Ernst.

I en intervju med Expressen har Ernst talat ut om pausen samt tankarna om det nya programmet. Då kommenterade han även om han skulle kunna tänka sig kasta in handduken helt:

– Det är klart att det är en tanke man leker med, fram och tillbaka, hit och dit. Men då är det bra att göra ett sånt här stopp, som jag har gjort, och verkligen fokusera tänkandet. Tvätta igenom hela sin existens. Vill jag eller vill jag inte? Ska jag eller inte? Då blir det en väldig kraft i att sen förstå att jag ska. För jag har saknat det här jättemycket, saknat att få vara den här ”hittepå-farbrorn” som får utlopp för massa kreativa tankar. Saknat att jobba tillsammans i team, sa han i fjol.

Annons

Ernst om udda berättelsen från tittaren

Utöver att vara en folkkär tv-profil har Ernst även varit med och tagit fram ett eget vin! Nu talar han ut om vinet i en intervju med Vinlistan.se.

– Anledningen till att jag har egna viner är att jag verkligen ville lära mig om hur man gör vin. Jag och vinmakaren skapade ett vin som vi båda tyckte om. Det var också mycket viktigt att det passade till mat och att det höll en bra kvalitet för priset, säger han bland annat.

Men de pratar inte bara om vinet i intervjun, utan även om hans trogna fans och tv-programmen. På frågan om ”Vilken som är den roligaste kommentaren du fått från dina följare?”, svarar Ernst:

– En gång var det en kvinna som kommenterade med att hennes man som är kampsportare tittar på mina program ”Hemma Med Ernst” och ”Jul Med Ernst” för att komma ner i varv och förbereda sig inför kommande tävling! Otippat och väldigt kul!!!!

Ernst slår tillbaka mot ryktet – har inte ens manus!

Han får även tillfället att förklara att han inte alls spelar en roll i tv, och att han inte ens har ett manus. Han menar att han är helt sig själv – men att flera verkar tro att han gör sig till.

– Många undrar hur jag är egentligen, som att jag spelar en roll i TV. Det gör jag inte! Jag är den jag är i TV-rutan. Har inget skrivet manus. Så vad jag gör är att förmedla mina egna tankar.

Annons