Erika Perssons spontana resa till Grekland – med mystiska killen

Gunilla Persson, Erika Persson
Exklusivt

Till hösten flyttar Erika Persson hemifrån för att börja studera på college.
Men först och främst bär det av till Grekland tillsammans med en okänd kille.
”Han får vara hennes beskyddare”, skriver mamma Gunilla Persson.

Gunilla Persson och dottern Erika Persson tog svenska folket med storm efter deras medverkan i Svenska hollywoodfruar.

I serien har man kunnat se att Gunilla och Erika har ett starkt band till varandra och de delar mycket tillsammans. Dessutom har Gunilla även varit engagerad i Erikas familjeliv. Hon har tidigare berättat för Hänt att det vore smart för Erika att skaffa barn snart, eftersom Gunilla själv var i 40-årsåldern när hon fick sin dotter.

Nyligen kunde Erika däremot avslöja för Hänt att barn inte riktigt är något som står på hennes agenda för tillfället.

– I den närmaste framtiden är det verkligen inte på min radar, jag vill ju gå i skolan och gå vidare med allt jag vill göra. Men jag förstår att hon vill ha barnbarn, hon saknar ju att ha bebisar runt omkring sig, sade Erika.

Erika Perssons egna ord om resan till Grekland

Till hösten väntar dock ett helt nytt kapitel för Erika. Hon ska nämligen flytta hemifrån och börja på college. Där ska hon studera film och få utlopp för sin kreativa sida. Erika är också väldigt mån om att kämpa för kvinnliga rättigheter och ser fram emot att gräva vidare i det.

Men först och främst väntar nu en tripp till Europa för Erikas del! Först blir det en sväng till Grekland och sedan i september lutar det åt ett besök i Sverige.

– Jag tror att jag kommer i början av september. Så jag måste nog ta en eller två veckor ledigt från college. Men det är det värt, för jag saknar Sverige så mycket!, säger Erika till Hänt.

I samma intervju berättar Erika mer om den spontana resan till de grekiska öarna.

– Jag åker till Grekland med min kompis. Jag är så taggad på det! Det var verkligen en sista-minuten-resa, vi bokade för bara några dagar sedan, säger Erika och fortsätter:

– Vi ska till Milos, Paros och Mykonos!

FÖRSTA ORD Mia och Jesper bryter tystnaden om Pegs uppbrott

Gunillas avslöjande: Erika lämnar USA med en kille

Innan Erika drar i väg på college i september väntar alltså en tripp till Europa och Grekland. Det berättar mamma Gunilla Persson i ett inlägg på sin Instagram. Och dottern reser dit tillsammans med en – kille! Vem killen är framgår inte riktigt, bara att det är en ”som är mycket ansvarsfull.”

Erika reser till Grekland ikväll Los Angeles tid med en kompis, en kille som inte är hennes pojkvän men som är mycket ansvarsfull och det känns skönt att ha någon som hon har känt sedan andra klass här i Pacific Palisades. Han får vara hennes beskyddare.”, skriver Gunilla och fortsätter:

”De åker först till London sedan till Aten. Mykonos är en av de öar dom åker till därefter. Det här är första gången som Erika reser utan mig mer än ett par dagar. Det kommer att kännas konstigt men jag minns hur det var för mig och min stora reslust i tonåren och därefter (något jag nu skriver om i min bok). Problemet är väl att världen känns så pass mycket farligare nu än då”.

LÄS OCKSÅ: Erika Perssons första ord efter mystiska tystnaden på Instagram

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson visar upp oväntade tatueringen – följarnas chock

FOTO: TT, ERIKA PERSSON

Senaste nytt