Erika Persson bryter tystnaden – nu visar hon upp lättklädda bilden

Erika persson

Erika Persson är ett välkänt ansikte för det svenska folket sedan programmet Svenska Hollywoodfruar.
Plötsligt försvann Erika från Instagram – och har inte synts till sedan årsskiftet.
Men nu bryter hon tystnaden.
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam
1:08

Efter reklamen: Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

(1:08)

Slå på ljud

I Svenska hollywoodfruar fick tittarna lära känna Gunilla Persson, 63, och hennes dotter Erika Persson, 19. Till en början var det Gunilla som stod i rampljuset, men allt eftersom Erika blev äldre kom även hon att bli en del av programmet.

Flyttade hem till mamma Gunilla efter Collage-starten

Erika och Gunilla har en nära relation till varandra och därför blev det ett stort steg när Erika förra året skulle flytta ifrån sin mamma för att studera på Collage. Men splittringen kom inte att pågå länge, på grund av pandemin kunde Erika nämligen sköta studierna på distans och flyttade därav tillbaka hem till sin barndomshem.

”Mitt hjärta är fullt av tacksamhet, även för att Erika är hemma hela januari månad”, skrev Gunilla på sin blogg när det stod klart att Erika flyttade tillbaka hem.

Exklusivt
Tunga sjukdomsbeskedet – nu berättar Kalle Moraeus

Bryter tystnaden efter plötsliga försvinnandet från Instagram

Erika har idag nästan 60 000 följare på Instagram och använder gärna sin plattform till att nå ut till följarna. Något som nyligen blev väl uppmärksammat var när Erika postade en text om sex på Instagram.

”95 procent kvinnor får orgasm när de onanerar”, stod det i ett inlägg på Instagram story och vidare förklarade texten att ”sju procent får orgasm första gången de ligger med en man”.

Texten visade sig vara skriven av hennes vänner och fortsatte med att vännerna därför gör en manual för män som har sex med kvinnor.

”Därför skapar vi en manual för män som har sex med kvinnor. Det ska täcka allt från förspel till hur man pratar med sin partner om vad man gillar och inte gillar.”

Claes Malmbergs stora familjelycka: ”Gråter”

Se klippet här!

Uppdateringen fick följarna att tro att det var Erika Persson som stod för sexmanualen, men så var inte fallet. I ett mail till Expressen förklarade Erika att vännerna fick använda Erikas plattform.

Men Erika som oftast är en aktiv användare av just Instagram försvann plötslig efter årsskiftet. I flödet syns inte en uppdatering sedan i början på januari. Men nu, två månader senare, dyker en ny bild på henne upp på Instagram story.

Erika Persson

FOTO: Instagram/Privat

SENASTE NYTT!