TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Erika Persson oigenkännlig – nya bilden visar förvandlingen

01 nov, 2022 
Erika och Gunilla Persson
Gunilla Perssons dotter Erika är stor på sociala medier.
Nu postar hon en bild på Instagram – där man knappt känner igen henne. Se den här!
Annons
Erika Perssons populära outfitsBrand logo
Erika Perssons populära outfits

Svenska Hollywoodfruar var ett program som underhöll de svenska tittarna i flera år innan kanalen valde att lägga ner programmet. Men karaktärerna från programmet gör fortfarande avtryck än idag, framförallt på sina egna sociala medier där "fruarna" än idag har en stor följarskara.

En stjärna från programmet är Gunilla Persson, 63, som gjorde debut i den fjärde säsongen av programmet. Hon gjorde helt klart succé direkt och kom sedan att medverka i åtta säsonger till.

Gunilla Perssons stolthet över dottern Erika

När Gunilla var med i programmet fick tittarna även lära känna hennes familj, hennes dotter Erika Persson samt Gunillas mamma Iris. Idag är Erika 20 år gammal och även hon har en stor mängd följare på Instagram, där hon är väldigt aktiv.

Annons

Sedan förra året studerar Erika på college, vilket hennes mamma Gunilla är väldigt stolt över. Frågor om jämställdhet och kvinnors rätt i samhället är något hon verkligen brinner för. Gunilla har även tidigare berättat för Hänt om sin stora glädje för Erikas skull.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14% som kommer in av de som söker, sa Gunilla då och la till:

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån.

Nya bilden på Erika Persson

Nu har Erika postat en bild på Instagram, där hon ser minst sagt annorlunda ut. Det är ju Halloween-tider, vilket Erika verkar vilja fira. För på bilden har hon spökat ut sig rejält, hon har helt enkelt gått all in med att klä ut sig.

Se bilden här:

Erika Persson
Erika Perssons utklädnad.
Annons