LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Videgård i chock efter sina barns agerande i Nyhetsmorgon

13 nov, 2023 
Erik Videgård
På fars dag blev Erik Videgård lite extra uppmärksammad av sina barn.
I Nyhetsmorgon dök de plötsligt upp på skärmen med en hälsning – som fick TV4-kocken att bryta ihop i direktsändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspussletBrand logo
Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspusslet

Kocken Erik Videgård, 63, är TV4-tittarna vana vid att se i Nyhetsmorgon. Han syns titt som tätt i rutan och visar då upp sina matlagningskunskaper och bjuder programledarna på läckra rätter.

Men i helgens Nyhetsmorgon var Erik inte bjuden till programmet för att laga mat. Istället blev han intervjuad av Jenny Alversjö, 49, om sin cancerdiagnos, som han fick för tolv år sedan.

Och helt plötsligt blev tv-kocken rejält överraskad i direktsändning.

Barnens hälsning till Erik Videgård i Nyhetsmorgon – i tårar efter orden

Erik Videgård gästade Nyhetsmorgon på fars dag, och dagen till ära hade hans barn, Jack, Max och Felicia, spelat in en hälsning till sin pappa. När Jenny Alversjö visar upp klippet brister det för Erik.

Annons

– Det finns också mycket gott med fruktansvärda perioder i livet. Familjen kommer närmare varandra, barnen vet jag har betytt enormt mycket för dig, säger Jenny, varpå Erik svarar:

– Min dåvarande fru och mina barn under den här perioden.. hands down, jag hade inte klarat mig utan.

I programmet dyker sedan tv-kockens tre barn upp.

– Vi är så stolta över dig, säger de i sin hälsning.

Erik har svårt att få fram ord efter att ha hört barnens fina meddelande till honom och istället tar Jenny Alversjö vid.

– Åh, vad fint. Oj Erik, vi känner varandra ganska bra du och jag och jag tror att det är första gången jag ser dig gråta. Det träffade rakt i hjärtat och det är du värd Erik, för vilken resa du har gjort och det är så häftigt att se dig blomstra idag, säger hon.

Erik Videgårds barn och relationen till TV4-kollegan Jenny Alversjö

År 2017 blev det offentligt att Erik och ex-frun Kajsa Videgård, 58, valt att skilja sig efter flera år som gifta. Under deras tid tillsammans fick de barnen Jack och Max. Dottern Felicia har Erik från en tidigare relation.

Och Erik är faktiskt inte bara pappa, även morfar! Felicia har nämligen tre barn med sin make.

Erik har även många fina vänner runt sig. Han och Jenny Alversjö lärde känna varandra genom jobbet på TV4 och umgås ofta privat, vilket han tidigare har berättat om för Hänt.

”Vi har blivit ett radarpar vilket tittarna verkar uppskatta inte minst då jag ser kommentarerna på sociala media och de reaktioner jag får privat varje dag”, skrev Erik Videgård till Hänt nyligen.

FOTO: TV4

Annons