ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Segerstedts nya besked om kärlekslivet – bekräftar uppbrottet

01 aug, 2023 
Hanna Bolander
erik segerstedt singel
Erik Segerstedt gästade Bingolotto sommarkväll i söndags.
Där avslöjades det att han nu mera är singel.
Men när Hänt frågar honom om kärlekslivet ger han ett kryptiskt svar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

I senaste avsnittet av Bingolotto sommarkväll fick vi möta gästerna Erik Segerstedt, 40, och Louise Scott, som driver Instagram-kontot Tips och Trix.

Det är de folkkära programledarna Agneta Sjödin, 55, och Casper Janebrink, 53, som håller i tyglarna även i år. Detta är tredje året som duon är värdar för Bingolotto sommarkväll på TV4.

Erik Segerstedt om kärlekslivet

Under programmets gång påtalar programledarna flertalet gånger att Erik är singel. Senaste gången som Hänt pratade med honom om kärlekslivet var 2019 då han hade träffat kärleken. Han ville då inte säga vem tjejen som han var i en relation med var, utan valde att hålla det hemligt.

– Jag är inte singel men jag är fortfarande inte gift, sa Erik då till Hänt.

Annons

Erik Segerstedt är singel – eller?

Men nu står det då klart att Erik inte längre är i en relation. Men efter Agnetas kontaktannons för Eriks räkning i programmet så kan det ändras, vilket hon också påtalar.

– Singel är han också, bara så att ni vet!, säger Agneta i Bingolotto.

Erik svarar då med glimten i ögat och ett skratt att de kommit överens om att inte prata om det i programmet.

– Där kom den!, säger Erik.

Agneta följer då upp med att vända sig till tittarna.

– En huslig kille, det är väl något att satsa på!

Genom programmets gång fortsätter programledaren Agneta att hinta om att tittarna ska satsa på Erik, nu när han är singel. Han får till och med ett nytt smeknamn: ”Singelstedth”.

Men när Hänt kontaktar Erik för att fråga om kärlekslivet så får vi ett kryptiskt svar. Han skriver då att han inte vill kommentera på om han dejtar någon just nu.

No comments på den”, skriver han i ett privat meddelande.

Innan han gästade programmet sa han till Hänt att han ser fram emot att gästa igen. Han avslöjade också sina sommarplaner. Eriks plan för semestern är att njuta av ledigheten på västkusten.

”Det känns riktigt kul i vanlig ordning att vara med på Bingolotto. Alltid väldigt fint välkomnande där.”, sa han om sin medverkan i programmet.

FOTO: TV4 och TT

Annons