ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Segerstedt gästar Bingolotto sommarkväll

30 jul, 2023 
Hanna Bolander
Erik segerstedt
Erik Segerstedt gästar Bingolotto sommarkväll.
Nu berättar han för Hänt om känslorna inför programmet.
– Alltid väldigt fint välkomnande där, säger Erik
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Bingolotto sommarkväll är i full gång. Det populära tv-programmet leds av årets värdar Agneta Sjödin, 55, och Casper Janebrink, 53.

Det är tredje sommaren som den populära duon håller ställningarna live från Askims camping i Göteborg.

Kvällens gäster är inga mindre än artisten Erik Segerstedt, 40, och Louise Scott, som driver Instagramkontot Tips och Trix.

Erik slog igenom 2006 i tv-programmet Idol där han kammade hem en andra plats i tävlingen. Han var tidigare en del av den populära gruppen E.M.D tillsammans med Mattias Andrésson och Danny Saucedo. Erik har efter att gruppen splittrades fortsätt uppträda som solo-artist.

Erik Segerstedt om att vara gäst i Bingolotto

För Hänt avslöjar Erik att han kommer spela några låtar från sin senaste skiva Piece of Me. Han skriver också att han ser fram emot kvällen.

Annons

”Det känns riktigt kul i vanlig ordning att vara med på Bingolotto. Alltid väldigt fint välkomnande där.”

Han berättar också kort om sina semesterplaner. Just nu njuter han av ledigheten på västkusten.

Erik Segerstedt skriver musik åt andra artister

– Jag sitter mest i studion och producerar och skriver musik åt andra, så det tar också väldigt mycket tid. Så jag har knappt tid jag heller, sa han då till Hänt.

Angående en återförening av den uppskattade gruppen tillsammans med Danny och Mattias sa Erik 2021 att det är något han gärna hade velat göra men att tiden inte riktigt har räckt till.

Annons

– Precis, alltså fasen det hade varit kul att gå in i studion och skriva nytt material. Men sedan får vi se om vi hittar tid till det, sa han då och la till:

– Det hade varit svinkul.

Vädret inför Bingolottos sommarkväll ser ut att bli något oroligt med risk för en hel del regn under sändningen. Likaså var det inför årets premiär. Då gav dock TV4 ett betryggande besked om planen för oväder.

”Lagom dåligt väder och vind klarar vi eftersom vi har ett tält. Blir det skyfall av det värre slaget så får vi laga efter läge.”, skrev Bingolottos exekutive producent Gustav Carlsson till Hänt då.

FOTO: TT

Annons