ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4:s svar om Bingolotto sommarkväll – efter oroväckande vädret

02 jul, 2023 
BINGOLOTTO SOMMARKVÄLL 2023
Premiären inför årets Bingolotto sommarkväll går strax av stapeln, om allt går som det ska...
Oron är nämligen total just nu.
”Laga efter läge”, skriver Bingolottos exekutive producent till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Det har äntligen blivit dags för årets första avsnitt av Bingolotto sommarkväll! Precis som föregående år så leds programmet av de folkkära profilerna Casper Janebrink, 53, och Agneta Sjödin, 55.

– Jag är taggad som bara den på att köra igång. Det är tredje året i rad som jag och Agneta leder programmet och vi trivs verkligen ihop, sa Casper Janebrink i ett pressmeddelande.

– Det ska bli jättekul. Det känns verkligen som programmet är uppskattat av både TV-tittare och publik på plats, sa Agneta Sjödin.

Kraftigt regnoväder över Sverige – Bingolotto kan påverkas

Men premiärkvällen till ära verkar dock inte bli så där somrig och ljuvligt varm som man kanske hade önskat. Ett rejält regnoväder har dragit in över Sverige och på flera platser runtom i landet är det översvämningar.

Annons

Regnet drabbar framför allt Götaland, men når även större delar av Svealand under söndagen.

”Över Svealand ligger ett område med regn kvar under kvällen och det fortsätter dra in skurar i västvinden över Götaland, där det för övrigt blir blåsigt. Blåsigt är det även på de södra farvattnen.”, rapporterar SVT.

Eftersom Bingolotto sommarkväll sänds från Göteborg, närmare bestämt utomhus på Askims Camping, är de drabbade av regnet i allra högsta grad.

TV4:s besked om Bingolotto – efter oroväckande vädret

I nuläget är planen att köra på så gott det går, förklarar Bingolotto i ett mail till Hänt.

”Lagom dåligt väder och vind klarar vi eftersom vi har ett tält. Blir det skyfall av det värre slaget så får vi laga efter läge. Men än så länge så har Kung Bore inte stoppat oss!”, skriver Bingolottos exekutive producent Gustav Carlsson till Hänt.

Annons

Nu får vi helt enkelt hålla tummarna för att tältet håller mot vindarna och skyfallet som väntar under kvällen. I premiäravsnittet gästas Bingolotto av inga mindre än Martin Stenmarck, 50, och radioprofilen Sebastian Widman.

När Hänt når Agneta kan hon däremot komma med ett lugnande besked. Sändningen blir av precis som planerat!

”Det känns jättebra. Regnet hänger i luften men hoppas vi klarar oss från det värsta. Vi ska köra!”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

AGNETA SJÖDIN

Hänt har sökt Casper Janebrink.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons