ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agust Helgasson har hittat kärleken – nu berättar han om flickvännen: ”Vi är”

02 jul, 2023 
AvHanna Bolander
Angelica Hedlund
agust gift vid första ögonkastet
Agust Helgason från Gift vid första ögonkastet har blivit kär på nytt!
Nu berättar han för Hänt om kärlekslyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Agust om okända relationen – varit förlovadBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Agust om okända relationen – varit förlovad

Agust Helgason, 32, var med i årets säsong av Gift vid första ögonkastet där han parades ihop med Caroline Axelsson, 32. Paret hade en hel del utmaningar i sin relation och bestämde sig till slut för att gå skilda vägar – redan innan det så kallade "besluts-avsnittet".

– Då känns det som att jag inte har någon lust att fortsätta. Det känns inte så spännande, sa Agust då i programmet.

Gift vid första ögonkastet-Agust om nya tjejen

Sedan dess har Agust legat lågt när det kommer till att prata om hur det står till på kärleksfronten. Men nu kan han avslöja att han hittat kärleken på nytt!

– Vi är tillsammans. Vi har dejtat under våren men det har varit lite fram och tillbaka, inte satt någon etikett. Men nu så för en eller två veckor sedan så bestämde vi att vi är ihop, berättar Agust för Hänt.

Agust och hans nya kärlek träffades tack vare deras gemensamma intresse för acro-yoga. Hon har både kommit på hans yogaklasser och hans fester under våren.

Annons

– Jag har ju drivit en liten nattklubb här i Uddebo under våren och haft fester en gång i månaden. Så då har vi varit där och dansat och hon har spelat någon kväll, förklarar Agust.

Agusts framtidsplaner med nya flickvännen

Agust berättar att de andra deltagarna i Gift vid första ögonkastet visste om att Agust dejtade någon, eftersom han berättade det på återträffen.

– Alltså grejen är ju att jag träffade ju den här tjejen under tiden som vi var på återträffen. Så jag har ju berättat om den här tjejen för Carro och de andra deltagarna.

Nu väntar en sommar med ledighet och slappa dagar i solen. Det firar Agust och hans nya tjej med att gå på festival.

– Vi ska åka på en festival ihop om tre, fyra veckor. Sedan så ska vi väl åka och resa lite i höst, åka till Island ihop bland annat. Det är ett fint ställe, säger Agust till Hänt.

FOTO: SVT, Hänt

Annons