Erik Segerstedt bekräftar nya relationen: ”Inte singel”

Erik Segerstedt

Erik Segerstedt är inte längre singel.
När Hänt träffar artisten på ett vimmel bekräftar han den nya kärleksrelationen.
– Jag är glad, säger han.
Erik Segerstedt - från Idol till Eurovision song contest 2019
Slå på ljud

Artisten Erik Segerstedt, 36, slog igenom i TV4:s succéprogram Idol 2006. Han lyckades ta sig hela vägen till finalen men förlorade då mot vinnaren Markus Fagervall. Eriks karriär slutade dock inte där, strax efter sin medverkan i programmet fick han skivkontrakt och släppte låtar som I can’t say I’m sorry och How did we change.

Erik Segerstedt och Danny Saucedo, 33, var med i samma säsong av Idol. En tid därefter bildade de poptrion EMD tillsammans med ännu en tidigare Idol-deltagare, Mattias Andréasson, 38. EMD är en ihopsättning av medlemmarnas förnamn och tillsammans tog de sig raka vägen till topplistorna med hitlåten Jennie let me love you.

Tre år efter succén i Idol var Erik Segerstedt med och tävlade i Melodifestivalen med EMD. Låten Baby goodbye kom på en hedrande tredjeplats.

Nyligen fick TV4-tittarna se trion återförenas i ett avsnitt av Så mycket bättre och nu verkar det som att trion är på gång med ny musik.

Erik Segerstedts tidigare besked om kärlekslivet

2009 var inte bara året då Erik deltog i Melodifestivalen – det var även då han utsågs till ”Sveriges sexigaste singel”. I en intervju med Expressen berättade han om sitt senaste förhållande.

– Min senaste flickvän tog det slut med när jag var med i Idol 2006. Det var ett väldigt stormigt förhållande, sa han till tidningen och fortsatte:

– Jag älskar singellivet. Inte för att man kan göra saker med olika tjejer, utan för friheten. Jag gillar den.

För två år sedan frågade Aftonbladet hur Eriks drömtjej ser ut, varpå artisten svarade:

– Jag skulle hellre vilja få frågan ”hur är din drömtjej” Utseendet är såklart viktigt, men i längden är det så mycket viktigare att hon är klok och rolig. Skulle jag säga någon så kanske Alice Teodorescu. Hon är vass och vacker.

Bekräftar nya kärleksrelationen

När Hänt träffar Erik Segerstedt på invigningen av frisören Bobby Oduncus nya salong berättar artisten att han numera befinner sig i en relation.

– Jag är inte singel men jag är fortfarande inte gift, säger Erik.

Men du är i ett förhållande?

– Ja.

Erik Segerstedt vill inte avslöja vem kvinnan i fråga är men han berättar att de har träffats i ett halvår.

– Jag är glad, tillägger han.

AV: Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN