LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mia Parneviks lögn ertappad av Erik och Carina Berg – påverkade relationen

11 nov, 2023 
Linn Seipel
mia parnevik erik berg carina berg
Tv-personligheten Mia Parnevik ska visst ha haft ett särskilt finger med i spelet, när det kommer till hur Carina och Erik Berg först började ses!
Nu avslöjar Carina Berg lögnen som allt började med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med makenBrand logo
Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med maken

Medieprofilen Carina Berg, 45, träffade fotbollsproffset Erik Berg fd Johansson, 34, år 2017. I december samma år gick paret officiellt ut på Instagram och förklarade sin kärlek.

Erik Bergs otroliga frieri till Carina Berg – hyrde fotbollsarena

Sedan dess har det hänt mycket, de har förlovat sig (på ett otroligt sätt spektakulärt sätt), gift sig, fått två barn och renoverat flera hem tillsammans. Att kärleksparet trivs i varandras sällskap råder ingen tvekan om, för de som följer dem på sociala medier eller i serien Bergs drömkåk.

Annons
erik berg friar till carina berg
Som ett internskämt hade Erik Berg förberett en video där han låtsas vara Bane i Batman. Denna spelades på en jumbotron i Köpenhamns fotbollsarena.
erik berg friar till carina berg
Här står Carina Berg och tittar på Eriks film, innan han går ned på knä och friar.
Annons

Men hur började kärlekshistorian egentligen? Det frågar David Hellenius turturduvorna i hans talkshow Hellenius Hörna, som sänds under söndagen.

Mia Parnevik tussade ihop Erik och Carina Berg

– Det var ju egentligen att vi blev ihoptussade av Mia Parnevik – och då bygger allt på en lögn från hennes sida. För att när vi hade varit ihop i ett år så sa jag till Erik att ”gud vad kul att du liksom tyckte att jag var het då där innan vi ens hade setts”, berättar Carina Berg i programmet och fortsätter:

Annons

– ”Va? Det var ju du som tyckte att jag var het”, sa Erik. Då har Mia sagt exakt samma saker till oss. Så där går vi med lite högt självförtroende och vågar börja skriva till varandra på Instagram.

David Hellenius reaktion: ”Känner mig som värsta Hänt-Extra Hellenius”

Vidare berättar paret hur de kommunicerade trevande i början, och att det tillslut blev Erik som tog initiativet att ses. Carina, som då blev väldigt nervös, bjöd hem honom till sig men var snabb att poängtera att hon inte inbillar sig att det är något mellan dem.

– Jag var nog rätt våghalsig då och svarade: Varför inbillar du dig inte någonting? Jag inbillar mig massor, berättar Erik Berg i programmet, vilket får David Hellenius att utbrista:

– Nej, är det sant! Oj, oj, oj! Jag känner mig som värsta Hänt Extra-Hellenius här.

Fortsätt gärna på det spåret tycker vi, David!

FOTO: TT/Jari Kantola, TV4, Instagram

Annons