LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg visar upp resultatet efter lyxrenoveringen – se bilderna

21 okt, 2023 
Linn Seipel
carina berg och erik berg visar upp nya huset
Erik och Carina Berg har gjort det igen – rustat upp en drömkåk! Nu visar hon upp det fantastiska resultatet efter totalrenoveringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med makenBrand logo
Carina Berg bjuder på sin värsta ovana – missen med maken

Tv-profilen och programledaren Carina Berg, 45, har tillsammans med maken och före detta fotbollsspelaren Erik Berg, 34, renoverat ytterligare ett hus.

2019 var första gången då vi fick följa deras husdrömmar, då de i programmet Bergs drömkåk skulle rusta upp ett hus i skärgården.

December förra året var det dags igen. Då slog de till på ytterligare ett (väldigt dyrt!) renoveringsobjekt i form av en villa i Stocksund i Danderyd.

Dyra prislappen för renoveringen

Sedan dess har vi kunnat följa parets resa med att färdigställa huset och Carina har regelbundet dokumenterat faser i renoveringen på sitt Instagramkonto. Något som inte alltid varit en spikrak väg framåt. En bit in i renoveringen stötte de på problem med både ventilation och rör.

Annons

– Vi måste byta ventilation nu hemma. Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men iallafall så blev det så nu, sa Carina i podcasten Gynning & Berg då, och fortsatte:

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var.

Erik och Carina Bergs nya drömkåk är klar – så blev resultatet

Men, nu är det alltså klart! Till följarnas stora förtjusning – och sorg, till viss del. Resultatet menar många är fantastiskt, men det är också en hel del som uttrycker att de kommer att sakna att få följa med på deras "fixer upper"-resa.

”Jag bara älskade att följa den där renoveringen! Tack för god underhållning!”, skriver en följare.

”Så otroligt fint ni gjort det”, skriver en annan.

”Såååååå fint ni kunde fixa, fantastiskt med tanke på att ni även haft småbarn”, skriver en tredje.

”Bästa serien jag någonsin följt! Saknar säsongerna varje daaag!!”, skriver en fjärde.

Grattis säger vi till Carina och Erik, skönt att allt löste sig tillslut!

FOTO: TT/Instagram

Annons