LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina och Erik Bergs bakslag med huset – tvingas betala enorma summan

09 maj, 2023 
CARINA BERG, ERIK BERG
Det har börjat visa sig att Carina Berg och maken Erik Berg flyttat in i ett hus som i princip behöver renoveras överallt.
Nu berättar hon om nya bakslaget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Det var i januari i år som Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 34, flyttade in i sitt nya hus!

Till en början var stämningen på topp och förväntningarna höga på det nya huset som ligger i Danderyd, strax utanför Stockholm. Men det visade sig snart att det fanns en hel del som skulle behöva åtgärdas.

Redan från början berättade Carina att de skulle renovera hela huset. Bland annat skulle köket få sig ett lyft, de skulle fixa större tak i sovrummet och måla om i barnens sovrum. De skulle även fixa nya garderober och höja taket.

Carina Bergs tunga bakslag med huset

Men att det skulle finnas så många underliggande skavanker på huset var det sista de hade räknat med.

– Vi måste byta ventilation nu hemma. Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men iallafall så blev det så nu, sa Carina i podden och fortsatte:

Annons

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var.

Nya bakslaget – rören som krånglar

Och nu har det hänt igen. Nästa problem är rören som fått rör-rosor på sig och återigen visar det sig bli en riktigt dyr historia.

– Då kan du nu gissa. Var det bra ställt med mina avlopp?, säger Carina i det senaste avsnittet av podden Gynning & Berg – hittar sig själva.

– Mina 70 år gamla gjutjärnsrör, var de kanon? Eller behövs det en 250 000 kronors-åtgärd?, fortsätter hon.

Det är ju såklart det senare alternativet som är det rätta svaret och nu börjar till och med den positiva Carolina Gynning, 44, ifrågasätta det hela.

– Fan Berg. Alltså jag börjar tycka riktigt synd om dig, säger hon och fortsätter:

– Nu börjar jag känna lite såhär. Du börjar inte tappa det lite nu eller?

Carina håller dock humöret uppe och de ger inte upp i första taget. Nu får vi hålla tummarna för Carina och Erik så att motgångarna snart får ett slut.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

Annons