LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så har du aldrig hört Bianca Ingrosso prata om Phillipe – udda detaljerna

09 maj, 2023 
Phillipe och Bianca
Bianca Ingrosso säger att hon släppt sitt ex Phillipe helt.
Men det verkar som hon genomgått en minst sagt ovanlig behandling för att göra det...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Att Bianca Ingrosso är singel nu har nog knappast någon missat. Detta efter flera år av och på-förhållande med exet Phillipe Cohen. I en ny intervju med Amelia berättar hon om sitt dejtingliv, och hur hon nu träffar personer.

– Genom gemensamma vänner eller så ”connectar” jag med någon spontant. Jag känner mig som en ny Bianca, för i dag är jag mer öppen för tanken att dejta, men också mer spontan med min tid. Tidigare kände jag: ”Nä men Gud, jag orkar inte fixa mig och gå på någon dejt med någon jäkla tjomme, som jag inte vet om det blir något med. Ska han ta min tid? Nej, nej.” Nu tänker jag mer: ”Kul! Är det en dålig dejt, så blir det en bra historia sedan.”

Så har du aldrig hört Bianca Ingrosso prata om Phillipe – udda behandlingen

När hon berättar om sitt dejtingliv får hon även frågan, eller snarare påståendet, att hon känns som en ny person. Bianca håller med, och säger att hon känner sig "lättare" nu när hon släppt Phillipe. Men det verkar ha varit på ett minst sagt udda sätt, som hon fick ”loss exet”.. Hon kallar det själv för ett trauma:

Annons

–Ja, jag är lite lätt. Jag springer. Men jag har också lättat mentalt. Det är tack vare min spådam Marie. Hon har masserat ut trauman ur mig, vet du. Mina trauman satt i höfterna. Mitt ex Philippe satt i min höft. Han vet inte om det, men herrejävlar vad hårt han satt. Hela benet skakade under healingen. Upplevelsen när han åkte ur min höft var helt sjuk. Efteråt flög jag därifrån. I två och en halv månad var jag hög på livet. Jag kunde inte sova och var tvungen att springa och hoppa. Jag var klämkäckarnas klämkäckaste person. Om man hatar tanken på hur Wahlgrenarna är, så var jag som den jobbigaste av alla Wahlgrenare. Så glad och energifylld!

Annons