LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så mycket kostar Carina och Erik Bergs nya lyxvilla – enorma summan

24 mar, 2023 
Simon Lundh
Erik och Carina Berg och villor
Carina Berg och maken Erik Berg slog i december till med ett massivt inköp i form av en villa i Danderyd.
Nu avslöjas enorma summan som paret har betalat för huset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Programledaren Carina Berg, 45, har sedan 2018 varit gift med den förre detta fotbollsspelaren Erik Berg, 33. 2019 fick vi följa deras resa när de tillsammans renoverade ett hus i skärgården i programmet Bergs drömkåk.

Nu har de slagit på den stora trumman och köpt ett nytt hus i det exklusiva området Stocksund i Danderyd utanför Stockholm.

Så mycket kostade Carina och Eriks Bergs nya hem

Parets nya hemmaplan har sju rum fördelade på 193 kvadratmeter och en tomt på 1363 kvadratmeter. Huset byggdes 1960 och ägarbytet blev klart i december 2022.

Vad fick de punga upp för detta exklusiva hem i Stockholmsförorten?

Slutsumman som paret fick betala landade på 18 150 000 kronor för det nya inköpet, rapporterar Nyheter 24.

Carina Bergs reaktion på enorma summan på huset

I Carina Berg och hennes kollega och vän Carolina Gynnings, 44, podcast Gynning och Berg - Hittar sig själva har Carina berättat om sina tankar om priset på huset.

Annons

– Man inser att man är den enda personen i världen som tycker att det här huset är värt så mycket pengar, säger Carina Berg i ett tidigare avsnitt av podcasten.

På instagram har Carina Berg visat upp renoveringen av olika rum i det nya huset, så följarna har kunnat följa med familjens resa till ett färdigt hus.

I ett av de senaste inläggen på Carina Bergs instagram visar hon upp förvandlingen i ett av sovrummen i huset. Från djungeltapeter till en mer beige inredning.

”KLAAAART! På fyra dagar förvandlades brokigt djungelrum till bääägemys och lugn. Och vi behöll gamla gaveln för när den slapp konkurrera med stirrande apor och apelsiner så blev den fin. Yay! 🤩💗🤩💗🤩” , skriver hon.

Carolina Gynnings sågning av det nya huset

I podden har även Carina Bergs kollega, Carolina Gynning uttalat sig om parets husinköp.

– Jag skulle vara djupt deprimerad om jag var Berg. Hon kom från den fetaste lägenheten i stan. Det var så jävla högt i tak och stuckaturer. Det var design och freshness, sa Carolina och syftar på den lägenhet Erik och Carina köpte i Vasastan 2021.

Carolina Gynning fortsatte att beskriva sina tankar om huset i Stocksund inna renoveringen.

– Jag vet inte vad jag ska kalla det här. Det är en tapet här bakom mig som är fane mig det fulaste jag har sett i hela mitt liv. Jag nästan kräktes när jag kom in. Jag kräktes rakt ut på golvet, sa Gynning i podden.

FOTO: TT

Annons