Erik Bergs svar efter kritiken mot nya bilden med sonen Otto

ERIK BERG, CARINA BERG

Erik Berg och Carina Berg har barnen Otto och Juno ihop.
Nu möts Erik dock av kritik som grundar sig i hur han tar hand om sin son.
”Skärpning grabben”, skriver en följare.

Programledaren Carina Berg, 43, och det före detta fotbollsproffset Erik Berg, 32, har barnen Otto, som snart blir 2 år gammal, och Juno, som föddes i våras, ihop.

Carina var tidigare gift med tv-profilen Kristian Luuk, 55, och tillsammans fick de sonen Holger som idag är elva år gammal. Carina och Kristian var gifta mellan åren 2008-2016.

Efter skilsmässan från Kristian fann Carina kärleken i Erik och det dröjde inte länge innan paret förlovade sig och i slutet av 2018 sa Carina och Erik ja till varandra under ett vackert hemligt bröllop.

ERIK BERG

Erik Berg spelade i Djurgården, han la skorna på hyllan i somras.

HENRIK ISAKSSON/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carina och Erik Bergs kamp för att få barn

Drygt ett år senare kom parets första gemensamma barn till världen, nämligen sonen Otto! Däremot var det inte direkt någon dans på rosor för paret att lyckas bli gravida, något som de även berättat om i tv-serien Var fan är storken? Discovery+.

– Ju mer vi höll på, desto mer orimligt är det att det föds barn, sa Carina i ett avsnitt och fick medhåll av sin make:

– Ja hur kan det fungera så himla ofta, hur kan det födas så himla många barn? Det är så mycket som ska stämma ju.

Efter fem IVF-försök och fyra missfall kom Otto äntligen till världen i december 2019 och Erik har tidigare berättat om lyckan över att vara pappa.

– Jag älskar det. Det är en superhärlig roll. Jag tycker att det varit fantastiskt det här tio månaderna. Jag har gått upp lite tidigare och sovit lite sämre men jag har varit mycket gladare, sa Erik då i Nyhetsmorgon.

Doktor Mikael lämnar lyxvillan efter flytten med Lotta

Erik Berg får kritik efter nya bilden med sonen Otto

Helger och lov tillbringar Erik och familjen gärna på landstället, som är känt från deras tv-serie Bergs drömkåk. Därför är det nu inte konstigt att familjen är där under den här höstiga fina helgen.

Erik har valt att dela med sig av en bild på honom och Otto där de sitter och fiskar från bryggan. Men det finns en detalj som följarna nu reagerar på.

”Flytvästen då? Borta eller?”, undrar en följare.

Otto sitter nämligen och fiskar utan att ha flytväst på sig och nu väljer Erik att svara på frågan.

”Flytväst blir liksom lite överflödigt när det är 10 cm djupt”, skriver han till följaren som nu ifrågasätter honom ännu mer.

”Spelar ingen roll vatten är vatten grunt eller djupt spelar ingen roll flytväst på gör du likadant när ni är ute i båt. SKÄRPNING GRABBEN”, skriver följaren som får medhåll av ytterligare en person.

LÄS OCKSÅ: Jessica Andersson tvingad till operation

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Joe Laberos namn – det heter han egentligen

FOTO: Henrik Isaksson/TT, Stina Stjernkvist/TT

Senaste nytt