TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Andersson ska operera ögonen

16 okt, 2021 
JESSICA ANDERSSON
Fame-artisten Jessica Andersson hade det tufft när hon ställde upp i Melodifestivalen 2021, och hon behövde åka in akut till sjukhus.
Nu kommer ett nytt bakslag för Jessica som ska opereras.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Jessica Andersson, 47, slog igenom för svenska folket när hon medverkade i dokusåpan Fame factory 2002. Där träffade hon Magnus Bäcklund, 55, och de två sattes sedan ihop till duon Fame.

Året därpå, 2003 närmare bestämt, ställde Fame upp i Melodifestivalen och kammade hem förstaplatsen med låten Give me your love och sedan dess har mycket hänt. Faktum är att Jessica ställt upp i Melodifestivalen hela sju gånger till sedan dess.

Sedan 2016 är Jessica Andersson tillsammans med krögaren Johan Malm. Jessica har även sonen Liam, 18, från ett tidigare förhållande. På grund utav alla inställda spelningar under coronapandemin har Jessica tidigare berättat att hon och Johan fått mer tid för varandra.

Jessica Anderssons hälsokamp under Melodifestivalen 2021

Något som dock inte ställdes in trots att det var en pandemi i världen var Melodifestivalen och givetvis passade Jessica på att ställa upp även detta år. Hennes bidrag i "Mello" 2021 hette Horizon, men tyvärr gick det inte så bra som hon kanske hoppats.

JESSICA ANDERSSON
Jessica Andersson framförde bidraget Horizon

Jessica åkte nämligen ut under första deltävlingen, det vill säga så tog hon sig inte vidare till varken final eller andra chansen.

Annons

Precis innan Melodifestivalen gick Jessica dock igenom en tuff hälsokamp, hon behövde nämligen, bara dagar innan Mello, åka in akut till sjukhus och skära bort en knöl som hon fått på magen.

”Detta medför dessvärre att jag just nu går som en fällkniv och har svårt att repa mitt nummer fullt ut. Så typiskt. Har har man inte haft nånting att göra på flera månader och så antagligen när man har nånting att sätta tänderna i och som man har längtat efter... ja då kom detta.”, skrev hon då.

Jessica Andersson tvingad till ögonoperation

Nu är Jessica återigen tillbaka i sjukhusmiljöer, men denna gång handlar det inte om magen. Den här gången är det operation som står på agendan och det är för ögonens skull.

I ett inlägg på Instagram berättar Jessica mer om operationen.

”Godmorgon! Idag är det dax. Idag opererar jag mina ögon (ett linsbyte).”, skriver Jessica.

Det handlar alltså om en ögonoperation och följarna stöttar artisten till fullo om att allt kommer gå bra.

”Spänd, förväntansfull och lite nervös just nu. Ha en fin dag alla!”, skriver hon.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons