LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Berg om bebislyckan med Carina: ”Det bästa som hänt mig”

31 maj, 2022 
André Färnsveden
Carina Berg väsnter. Instagrambild från Eric till höger.
Carina och Erik Berg hade en svår väg till föräldraskapet. Under 2019 avslöjade Carina att de äntligen skulle bli föräldrar ihop. Nu visar Erik sin uppskattning till sin fru på Instagram.
Annons
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"Brand logo
Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Carina Berg, 44, var tidigare gift med programledaren Kristian Luuk, 55. De träffades 2005 och skilde sig åtta år senare. Tillsammans har de en son vid namn Holger. Två år senare gifte sig Carina med fotbollsspelaren Erik Berg, 32, och paret beslutade tidigt i sin relation att de ville ha barn ihop. Men vägen dit skulle inte bli lätt för dem.

För tre år sedan avslöjade Carina att hon och Eric äntligen väntade barn. I samband med det glada beskedet öppnade hon även upp om svårigheterna de fick genomgå under graviditeten. Hon berättade att de hade försökt bli gravida länge och drabbades av flera missfall. Det krävdes fem IVF-försök och fyra missfall för att äntligen få dela barnlyckan ihop. De fick först sonen Otto i december 2019 och två år senare fick dem även dottern Juno.

Annons

Carinas glädje efter graviditeten

Tillsammans med den nära vännen Carolina Gynning, 43, har Carina podden Berg och Gynning – hittar sig själva. I ett avsnitt från april tidigare i år berättar Berg om sitt avslöjande av graviditeten.

– Idag för tre år sen ”ploppades” Otto in i magen. Han var bara fyra celler stor, sa Carina i podden.

– Är det tre år sen prick? Nej, vad mysigt, svarar Carolina.

– Det var ju inte det första, vi hade ju ploppat in en massa små odlade embryos, säger Carina och fortsätter:

– Det var Otto och en till som inte ville vara med, men det var Otto.

Erics hyllning till Carina efter bebislyckan

Resan till föräldraskap var inte lätt för Berg-familjen. På Instagram delade nu Erik upp en bild där han hyllar sin fru Carina för hennes kamp under den tuffa perioden.

Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för hur du kämpade för att vi skulle få våra fina barn. Att träffa dig och att du blev mamma till mina barn är det bästa som hänt mig”, skriver Erik Berg.

Carina svarade på inlägget.

”Älskling!”, skriver hon följt av hjärtan och emojis.

FOTO: TT/Charlotte Brunzell, Instagram.

Annons