LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Maken vädjar till Jessica Simpson: ”Snälla, sluta med plastikingreppen!”

31 maj, 2022 
Erika Svensson
Jessica Simpson
Vill man vara fin får man lida pin sägs det, men Eric Johnson är inget fan av hustrun Jessica Simpsons många besök hos plastikdoktorn.
Nu vädjar han till Jessica.
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

I april fotograferades Jessica Simpson, 41, med synligt svullna och såriga läppar, och allt tydde på att såren kommit efter ett besök hos plastikkirurgen. Mycket riktigt har stjärnan visat upp ett betydligt fylligare plut sedan dess.

Men ingreppen går inte hem hos alla, framförallt inte hos hennes make Eric Johnson, 42.

”Blivit ett stort problem”

Jessica och Eric har varit gifta i åtta år och har barnen Maxwell, 10, Ace, 8, och Birdie, 3, ihop. Maken tycker att Jessica är perfekt precis som hon är och ogillar att hon lägger tid och energi på att försöka fixa något som inte behöver fixas.

– Jessica lägger mycket tid på att mixtra med sitt utseende, och det leder till konflikter med Eric. Det har blivit ett stort problem mellan dem, säger en källa i OK! Magazine.

Enligt insidern tycker Eric att det finns viktigare saker att fokusera på än yta, som familjetillvaron.

Annons

– Han gillar inte att hon är så fixerad vid sitt utseende och saker som inte borde spela någon roll, speciellt inte i deras nuvarande skede i livet.

Nära att dö av ingreppen

Erics oro kommer inte från ingenstans. I sina memoarer Open book från 2020 avslöjar Jessica att hon för ett par år sedan var nära att dö av sina plastikingrepp. Trots läkarnas varningar gjorde hon flera komplicerade fettsugningar på kort tid. Såren hann inte läka mellan ingreppen och hon lades in på sjukhus där hon fick vårdas akut i nio dagar.

– Jag fick en infektion och kräktes så mycket att jag trodde mina stygn skulle gå upp, skriver hon i boken.

FOTO: TT

Annons