LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erik anklagas för svartsjuka i Bonde söker fru – nu svarar han

23 nov, 2023 
Erik Svensson och Mimmi Åsenius dejtar i Bonde söker fru 2023.
Efter onsdagens avsnitt har nu tittarna reagerat starkt på Eriks beteende i programmet.
”Välj inte Erik, svartsjuka är inte bra”, skriver en tittare.
I en intervju med Hänt berättar Erik om sina tankar över situationen på gården.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssenBrand logo
Här hettar det till i Bonde söker fru 2023 – första kyssen

Det har börjat uppstå starka känslor i den nya säsongen av Bonde söker fru. Efter att brevskrivarna nu flyttat in på gårdarna blir det allt mer bli tydligt att alla gör allt i sin makt för att få tid med sin bonde.

Mimmi Åsenius, 28, gård på Gotland fightas Jimmy Olofsson, Erik Svensson och Martin Håkansson om att få Mimmis uppmärksamhet.

Bilderna i tv-rutan skapar reaktioner bland tittarna: ”Erik är svartsjuk”

I onsdagens avsnitt fick killarna träffa Mimmis vänner och det bjöds upp till dans. Någon som fick stor plats i avsnittet var Erik som syntes snegla på Mimmi när hon dansade med andra.

– Att Mimmi dansar med andra har jag inga problem med. Jag ser hu hur hon lever och tycker det är så kul med dans. Jag känner att jag har jättetrevligt här, säger han i programmet

Annons

Eriks uttalande verkar däremot inte ha övertygat tittarna då många på sociala medier nu menar att han uttryckte stark svarsjuka.

”Men gud välj inte Erik, svartsjuka är inte bra:/ känns som han är extremt svartsjuk. Heja Jimmy å Mimmi”, skriver en tittare på programmets Instagram.

”Erik är svartsjuk..syns lång väg..inte bra..nallebjörnar är gosigt o Jimmy är nyfiken o villig o lära sig. Men det kommer en vardag också”, skriver en annan.

”Inget illa mot honom men han behöver jobba på sin svartsjuka som man kan se tar över han. Sen tycker jag att han är arrogant och tror han är bättre än de andra två så nej tack han få jobba på sig själv först (detta är min åsikt)”, skriver en tredje.

Erik söker kärleken i Mimmi i Bonde söker fru 2023.

Erik Svenssons egna ord om stämningen mellan killarna på gården i Bonde söker fru: ”Det som inte visas”

Men vad känner då Erik själv över situationen kring att dejta samma tjej som ett gäng andra killar? Jo, i en intervju med Hänt berättar han om sina tankar kring stämningen på gården.

Annons

– Vi grabbar hittade varandra ganska tidigt och vi har haft kul hela vägen. Sen är det klart att eftersom alla är intresserade av samma tjej så skulle det ju vara konstigt om det inte är lite jobbigt. Annars har vi bara haft det väldigt kul, vi var ett härligt gäng, säger Erik.

Vad känner man när en av de andra ska iväg på dejt med Mimmi?

– Det är klart att det är speciellt, samtidigt får man glädjas åt dem. Det är en kompis de med.

Att just Erik och Jimmy målats upp som rivaler i programmet menar Erik inte riktigt speglar verkligheten.

– Det är nog en tolkning av klippningen. Det som inte visas är att jag och Jimmy delar rum, vi kom överens tidigt, säger han.

Han fortsätter:

– Produktionen vill gärna ha lite drama men jag kan säga att det känns som de har fått leta för att hitta drama till klippningen. Vi hade det så pass kul.

FOTO: TV4

Annons